Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, laude la adresa unui rival din Superliga: ”Mi-a plăcut tot timpul” | EXCLUSIV

Mihai Pintilii, laude la adresa unui rival din Superliga: ”Mi-a plăcut tot timpul” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, a fost transferat definitiv de Rapid.

Pintilii, laude la adresa unui fotbalist de la Rapid

Rapid a obţinut o victorie importantă în derby-ul cu FCSB, scor 4-0, din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii României.

În urma acestui rezultat, Rapid s-a apropiat la nouă puncte de FCSB, iar odată cu înjumătăţirea punctelor în play-off, diferenţa a rămas de doar patru ”lungimi”.

Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, s-a remarcat ca de fiecare dată. Motiv pentru care, mulţumiţi de randamentul jucătorului, giuleştenii au activat clauza de cumpărare în această fereastră de mercato, achitând deja diferenţa către CFR, iar Petrila a semnat recent un contract valabil până în vara lui 2026. 

Petrila a fost remarcat şi de rivalii de la FCSB. Mihai Pintilii a vorbit la superlativ despre tânărul jucător de la Rapid. 

”Mi-a plăcut tot timpul Petrila, jucător român care mie îmi place foarte mult. Au jucători cu calitate, mai ales de la mijloc în sus, cu experienţă, nu pot să dau unul, formează un grup frumos”, a declarat Pintilii pentru Orange Sport.

  • 1,8 milioane de euro este cota de transfer a lui Claudiu Petrila conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

În vârstă de 23 de ani, fotbalistul a reuşit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind şase pase decisive.

Claudiu Petrila a evoluat la prima echipă a celor de la CFR Cluj în perioada noiembrie 2018 - iulie 2023 (cu excepţia sezonului 2020-2021, atunci când a fost împrumutat la Sepsi). 

"Am primit deja oferte". Dan Şucu a dat anunţul. Interes major pentru un fotbalist de la Rapid

Afla mai multe despre: mihai pintiliipetrilarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare