Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Omul de încredere al lui Adrian Mititelu a plecat de la FCU Craiova 1948. Anunţul oficial al clubului

OFICIAL | Omul de încredere al lui Adrian Mititelu a plecat de la FCU Craiova 1948.  Anunţul oficial al clubului

Superliga

Comentarii

Florin Drăgan nu mai face parte din staff-ul lui FCU Craiova 1948.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului patronat de Adrian Mititelu.

”Mulţumim, Florin Drăgan! FCU 1948 Craiova şi Florin Drăgan au decis de comun acord rezilierea contractului. Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi îi dorim mult succes în viitor!”, a notat FCU Craiova 1948.

În vârstă de 42 de ani, Florin Drăgan a semnat cu FCU Craiova în vara anului trecut, venind la pachet cu Marius Croitoru. După plecarea fostului antrenor de la FC Botoşani, Drăgan a rămas în staff-ul alb-albaştrilor şi a fost, pe rând, intermar şi secund la formaţia din Bănie.

În ultima etapă, după remiza cu Hermannstadt, niciunul dintre antrenorii lui FCU Craiova 1948 nu s-a prezentat la flash-interviuri, iar Adrian Mititelu a explicat motivul pentru care a decis ca niciun component al staff-ului să nu vorbească despre meci.

Adrian Mititelu nu-şi iartă echipa. ”Jocul a fost unul oribil. Punctul e miraculos”

”(n.r. De ce nu a venit niciun antrenor la flash-interviu?) Să nu se mai facă de râs, că nu aveau ce să vă mă mai spună. Ce prostii să vă mai spună după un astfel de joc? I-am scutit de nişte penibilităţi. Nu aveau ce să vă spună, nu aţi pierdut nimic. Jocul a fost unul oribil şi echipa a arătat că nu poate sta în ghete, am luat un punct miraculos.

Sunt multe explicaţii, dar nu le pot spune acum. Adevărul e că noi căutăm antrenor şi nu găsim. Sunt în căutarea unui antrenor de clasă şi nu-l găsim, dar sper să-l găsesc cât mai repede”, a spus Adrian Mititelu, pentru Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craivoa 1948superligă 

viewscnt
Articole similare