Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Edi Iordănescu! Selecţionerul se va putea baza pe un nume important, la partidele de pregătire din martie

Veşti bune pentru Edi Iordănescu! Selecţionerul se va putea baza pe un nume important, la partidele de pregătire din martie

Echipa națională

Comentarii

Vladimir Screciu, unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Superliga, a suferit o accidentare la meciul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova.

Update: “În urma investigaţiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore. Urmează ca departamentul medical al Ştiinţei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj”, a precizat gruparea olteană", au precizat cei de la Universitatea Craiova.

Astfel, Screciu are toate şansele să facă parte din lotul convocat de Edi Iordănescu pentru partidele amicale împotriva naţionalelor din Irlanda de Nord şi Columbia.

Screciu, incert pentru partida cu CFR Cluj

Selecţionata lui Edi Iordănescu va disputa două partide de verificare împotriva naţionalelor din Irlanda de Nord şi Columbia, pe 23, respectiv 26 martie.

25 de partide a bifat Vladimir Screciu în Superliga, în acest sezon. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani are patru prezenţe în tricoul echipei naţionale a României, toate patru în preliminariile pentru EURO 2024.

Prestaţiile lui Screciu la echipa naţională l-ar putea propulsa către un loc în lotul final pe care Edi Iordănescu îl va alege, pentru turneul final din această vară.

Screciu a debutat pentru echipa naţională în egalul imens de pe terenul Elveţiei, scor 2-2. Acesta a mai jucat în partidele cu Kosovo, de pe Arena Naţională, în deplasarea cu Belarus şi în victoria decisivă obţinută în Ungaria, împotriva selecţionatei din Israel.

Universitatea Craiova este pe locul patru la startul play-off-ului, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuvladimir screciuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare