Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Accidentarea care îi dă bătăi de cap lui Edi Iordănescu! Jucătorul de naţională ar putea fi OUT pentru Euro: ”Cred că are ruptură”

Accidentarea care îi dă bătăi de cap lui Edi Iordănescu! Jucătorul de naţională ar putea fi OUT pentru Euro: ”Cred că are ruptură”

Superliga

Comentarii

Vladimir Screciu s-a accidentat în meciul cu FCU Craiova 1948, iar coechipierii lui se tem că ar putea fi vorba despre ceva grav.

Mijlocaşul formaţiei patronate de Mihai Rotaru a fost titular în derby-ul Băniei şi a acuzat probleme musculare în startul reprizei secunde. Screciu nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit de Maldonado în jminutul 56.

Nicuşor Bancu se teme de accidentarea coechipierului său: ”Cred că are ruptură”

La sfârşitul partidei, Nicuşor Bancu, căpitanul oaspeţiilor din această seară, şi a declarat că sunt şanse ca accidentarea lui Vladimir Screciu să fie atât de gravă, încât acesta ar putea rata turneul final din Germania.

La rândul lui, Bancu a acuzat probleme şi a ieşit de pe teren în minutul 88, însă i-a liniştit pe fanii echipei sale, spunând că nu este vorba despre eva grav.

”Nu este nimic grav, am simţit puţin la gamba încărcătură şi am zis să nu risc. Mai bine să ies că poate se întâmplă să nu pot să mai alerg şi echipa să aibe nevoie de mine. Nu exersăm special, dar ne căutăm unul pe altul de obicei la antrenament. Spaţiile sunt mult mai restrânse la antrenament. ne iese şi acolo, de aceea ne iese şi la meci.

Îmi pare foarte rău pentru Screciu. Se pare că simţit ceva, cred că are o ruptură, sper să nu fie grav. Mâine va face probabil un RMN şi aşteptăm să vedem un răspuns”, a spus Bancu după meci.

Vladimir Screciu a bifat patru partide în campiania de calificare pentru EURO 2024.

 

Afla mai multe despre: edi iordănescusuperligafcu craiova 1948universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare