Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a anunţat cele două obiective ale Universităţii Craiova! "Dimineaţă ne trezim". De ce i-a felicitat pe fotbalilştii lui FCU Craiova

Mihai Rotaru a anunţat cele două obiective ale Universităţii Craiova! "Dimineaţă ne trezim". De ce i-a felicitat pe fotbalilştii lui FCU Craiova
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a remarcat mai mulţi fotbalişti după victoria cu FCU Craiova 1948 şi a vorbit despre obiectivele pe care le-a trasat echipei până la finalul sezonului.

Mihai Rotaru, după FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular. 

Mihai Rotaru a evidenţiat reprizele diferite ale echipei sale şi i-a recunoscut meritele lui Ivaylo Petev pentru felul în care a reuşit să schimbe soarta partidei, la pauză. 

"Trist în prima repriză, jocul nu ne ieşea, apoi Ivaylo a făcut schimbări şi ne-am revenit în joc. La pauză am zis că le dăm 3-1, gol în minutul 65, 75 şi 80. Aproape mi-a ieşit pronosticul dat singur. M-am bazat pe modul în care au fost montaţi, ştiind că luptă 90 de minute. Feeling-ul meu a fost că întoarcem şi aşa a fost. Să vă uitaţi la Mitriţă, Baiaram, toţi jucătorii, Căpăţână, Bancu, ştiam că sunt montaţi şi am avut avut încredere în ei. Despre Mitriţă trebuie să vorbim cu ce atitudine intră pe teren şi nu doar în meciul ăsta, ci şi în cele precedente. Atitudinea e marele câştig al lui Mitriţă. Golul a fost fabulos. Să ne gândim la atitudinea lui, că asta i s-a reproşat până acum. Atitudinea lui e acum potrivită, e lider.

Cu FCU Craiova nu e un război, ci o competiţie, dar cu sentimente intense la noi în oraş. Jucătorii lui FCU au făcut un meci bun şi îi felicit, nu e nicio ironie. Acum trebuia să jucăm la Ceahlăul, Vaslui, departe, dar nu, că am jucat acasă şi am făcut câteva minute din cantonament până la stadion", a declarat Mihai Rotaru, pentru Prima Sport. 

Ce obiective a anunţat Mihai Rotaru, la final de sezon regulat

Patronul Universităţii Craiova n-a renunţat să spere că oltenii vor ocupa un loc pe podium la final. De asemenea, Cupa României este prioritară pentru Mihai Rotaru, iar următoarea adversară din această competiţie va fi Oţelul, în sferturile de finală. 

"Toată strategia noastră e făcută pentru podiumul Ligii 1 şi Cupa României. Visele nu le poate lua nimeni, dar dimineaţă ne trezim. Ne gândim să trecem peste CFR etapa următoare, dacă vom câştiga suntem pe locul al doilea. Două meciuri şi trecem pe locul al doilea. 

Nu, nu au fost prime. Băieţii sunt datori în momentul ăsta şi locul pe care-l ocupăm acum nu e conform pretenţiilor noastre. Să vă gândiţi la câte puncte am avut în buzunar doar acasă, vreo 10 puncte în total. Eram la 2.5 puncte de locul 1 în acest moment. 

E o victorie de etapă şi de orgoliu, o victorie importantă pentru suporteri şi noi suntem formaţi ca să-i mulţumim pe suporteri. 

E şi victoria lui Ivaylo, a fost inspirat cu schimbările. E victoria lui Petev, a staffului, a lui Mitriţă, Bancu, Ivan. Baiaram va redeveni jucătorul pe care-l ştiţi şi de care Universitatea are nevoie", a mai spus acţionarul Universităţii Craiova, după victoria din derby-ul Olteniei. 

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă locul 13, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: fcu craiova universitatea craiovamihai rotarumihai rotaru universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare