Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment emoţionant pentru Daniel Bîrligea. Fotbalistul şi-a "întâlnit" idolul, pe antrenorul său, Adrian Mutu

VIDEO | Moment emoţionant pentru Daniel Bîrligea. Fotbalistul şi-a "întâlnit" idolul, pe antrenorul său, Adrian Mutu

CFR Cluj

Comentarii

Daniel Bîrligea, atacantul român al celor de la CFR Cluj în vârstă de 23 de ani a avut ocazia să-şi întâlnească idolul copilăriei sale, Adrian Mutu, într-un context emoţionant.

Unul dintre atacanţii echipei naţionale, Bîrligea a avut parte de un moment cu adevărat emoţionant alături de omul care l-a inspirat să urmeze o carieră în fotbal, Adrian Mutu.

Bîrligea a vorbit despre pozele primite recent de la mama sa, poze în care poartă un tricou al echipei naţionale, la vârsta de opt ani, cu numărul şi numele lui Adrian Mutu pe spate.

Bîrligea a intrat în biroul antrenorului celor de la CFR Cluj, iar "Briliantul" i-a semnat pozele şi l-a îmbrăţişat pe Bîrligea, nu înainte de a-l încuraja. Mutu i-a dorit cât mai multe prezenţe în tricoul echipei naţionale.

VIDEO | Daniel Bîrligea, moment emoţionant alături de idolul său, Adrian Mutu

 

 

Adrian Mutu este antrenorul celor de la CFR Cluj de la sfârşitul lunii ianuarie, după decizia conducerii ardelenilor de a-l îndepărta pe italianul Andrea Mandorlini, din cauza rezultatelor sub aşteptări ale echipei, sub comanda tehnicianului străin.

Bîrligea a semnat cu CFR Cluj în ianuarie 2022 după ce a petrecut marea majoritate a carierei sale până în acel moment în Italia. 

Daniel Bîrligea a bifat o selecţie la echipa naţională a României. Edi Iordănescu l-a utlizat timp de 59 de minute în partida de pe teren propriu cu Andorra, câştigată de "tricolori" cu scorul de 4-0. Bîrligea are şansa să-l impresioneze pe Edi Iordănescu şi să-şi câştige un loc în lotul României pentru EURO 2024.

Denis Alibec, Louis Munteanu, Denis Drăguş şi George Puşcaş sunt alte variante pe care selecţionerul le va lua în calcul, pentru poziţia de atacant central, la turneul final care va avea loc în Germania, în vară.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel birligeaadrian mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare