Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, după victoria din prelungiri cu Hermannstadt: ”Nu vreau să mă laud, dar lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”

Mutu, după victoria din prelungiri cu Hermannstadt: ”Nu vreau să mă laud, dar lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adi Mutu (45 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa celor de la FC Hermannstadt.

CFR Cluj a câştigat partida cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Unicul marcator a fost Philip Otele, care a înscris în minutul 90+3.

Mutu prevede o concurenţă mare în play-out: ”Anul ăsta este interesant”

La finalul partidei, Adi Mutu a reacţionat şi a vorbit despre jocul echipei sale, cât şi despre lucrurile pe care le-a făcut de când a preluat-o pe formaţia clujeană.

”L-am felicitat pe Marius (n.r. Marius Măldărăşanu) pentru tot ce a reuşit la Hermannstadt, îmi pare rău că nu s-a calificat şi el.

Da, sunt de 8 meciuri. 5 victorii, două remize şi o înfrângere, e o statistică bună, dar cred că puteam să scoatem mai mult de la Galaţi. Astăzi am gestionat bine ultimul minut, dar tot timpul se poate mai bine.

Anul ăsta şi play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă la Rapid - FCSB şi după putem face comentarii. 

Nu ne dăm niciodată bătuţi, dar e foarte greu. Diferenţa e deja mare şi ştim asta. Important e să ne facem noi meciurile”, a declarat Mutu, după meci.

CFR Cluj poarte termina pe locul 2 sezonul regular din Superligă, dacă FCSB se va impune în derby-ul cu Rapid.

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare