Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu prevede ce se întâmplă cu Dinamo până la finalul campionatului! "Da, bineînţeles"

Mircea Lucescu prevede ce se întâmplă cu Dinamo până la finalul campionatului! "Da, bineînţeles"
Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Lucescu, consideră că echipa cu care a fost campion în 1990 poate salva sezonul început într-un mod slab.

Mircea Lucescu a văzut-o la treabă pe Dinamo şi a preconizat ce se poate întâmpla până la finalul Superligii

Cu Zeljko Kopic pe bancă, "alb-roşii" au bifat încă o victorie, au scăpat de locurile direct retrogradabile şi au urcat pe cel de baraj, pe 14. 

Dinamo a învins UTA, scor 1-0 (G. Gregorio 20), la Arcul de Triumf, într-un meci care a început cu incidentele dintre fanii dinamovişti şi cei stelişti. 

După meci, Mircea Lucescu a tras concluziile. 

"Dinamo s-a schimbat mult faţă de cum arăta în toamnă. Bine, sunt şi jucători cu foarte multă experienţă în teren. Păcat că nu sunt români şi asta mă doare, dar cei care sunt pe teren îşi fac datoria şi eu sper să reuşească să se salveze.

Ce îmi dă încredere este prezenţa lângă echipă a unui antrenor cu multă experienţă. Zeljko este un bun antrenor. A fost alegerea corectă, e un profesionist, muncitor, vorbeşte şi limba engleză. Echipa joacă pentru a scoate puncte. Foarte pragmatic", a spus "Il Luce". 

De asemenea, antrenorul consideră că Dinamo poate încheia campionatul pe un loc care să nu-i ofere emoţii. 

"Da, bineînţeles că Dinamo se poate salva direct de la retrogradare. Nu va fi uşor, pentru că şi celelalte echipe vor lupta să scape de retrogradare", a mai spus Mircea Lucescu. 

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu dinamodinamo superliga 

viewscnt
Articole similare