Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie, după calificarea pe ultima sută de metri în play-off: "Anul acesta am suferit ca joc. Sperăm să urcăm în clasament"

Prima reacţie, după calificarea pe ultima sută de metri în play-off: "Anul acesta am suferit ca joc. Sperăm să urcăm în clasament"

Superliga

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a vorbit despre calificarea echipei în play-off, chiar în ultima etapă a sezonului regulat, după 0-0 cu FC Botoşani.

Gică Popescu, după ce Farul Constanţa s-a calificat în play-off

FC Botoşani – Farul Constanţa s-a încheiat 0-0, după un meci anost, în care oaspeţii au tremurat pentru play-off, cu gândul la rezultatele celorlalte meciuri. 

La adăpostul punctelor obţinute până în ultima etapă, campioana României şi-a permis şi egalul cu ultima clasată din Superliga, iar Gică Popescu a oferit câteva concluzii, fără a putea anunţa un obiectiv clar pentru următoarele 10 etape din play-off. 

"Am aşteptat până în ultima etapă, din păcate, că am avut posbilitatea să o mai facem acasă. Din păcate a trebuit să suferim, pentru a face puncte şi pentru obiectiv. Anul acesta am suferit ca joc, dar şi ca efectiv. Şi în seara asta am avut multe absenţe, accidentarea lui Nedelcu, cartonaş roşu, am muncit mult pentru aest punct. 

Sperăm ca în play-off să arătăm diferit. Ne bucurăm pentru punct şi accederea în play-off. Momentan să ne revenim şi să recuperăm cât mai mulţi jucători, apoi să urcăm cât mai sus", a spus preşedintele Farului, Gică Popescu, după cele 90 de minute din Moldovan.  

Clasamentul final al echipelor implicate pentru play-off-ul Superligii

  • 5. Farul - 43p
  • 6. Sepsi - 43p
  • 7. U Cluj - 42p
  • 8. Hermannstadt- 40p
  • 9. UTA - 40p

Afla mai multe despre: gica popescufarul constanta play-offplay-off superligagica popescu farul 

viewscnt
Articole similare