Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Continuă incidentele la Dinamo - UTA. Unui suporter i s-a făcut rău şi a leşinat. Şi alţi fani au fost afectaţi

VIDEO | Continuă incidentele la Dinamo - UTA. Unui suporter i s-a făcut rău şi a leşinat. Şi alţi fani au fost afectaţi

Superliga

Comentarii

Meciul dintre Dinamo şi UTA Arad este plin de incidente. Unele dintre ele au avut loc înaintea partidei, iar altele după fluierul de start.

Dinamo şi UTA Arad s-au întâlnit în cadrul ultimei etape din sezonul regular al Superligii României.

De la aceeaşi oră mai au loc încă patru meciuri: CFR Cluj - FC Hermannstadt, FC Botoşani - Farul Constanţa, FC Voluntari - U Cluj şi Petrolul - Sepsi.

Dinamo - UTA Arad, meci cu multe incidente pe ”Arcul de Triumf”

Toate aceste cinci partide au început cu câteva minute întârziere. Motivul a fost dat de incidentele ce au avut loc pe stadionul de la Arcul de Triumf, înainte de startul jocului Dinamo - UTA.

Iar acest meci nu a fost lipsit de incidente nici în timpul partidei. Mai exact, unui suporter din galeria lui Dinamo i s-a făcut rău şi chiar a leşinat, dar a fost ajutat la timp de medici.

Acest incident a fost cauzat de gazele lacrimogene folosite şi torţelor aruncate pe teren la începutul meciului găzduit de micuţa arenă bucureşteană, conform surselor Orange Sport prezente la faţa locului.

Mai mult, pe imaginile surprinse de camerele video se vede cum mai mulţi fanii din acel sector al stadionului încearcă să-şi ducă mâinile sau fularele la gură pentru a se feri de gazele respective.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, Dinamo ocupa locul 15, cu 26 de puncte, în timp de UTA era pe locul 8, cu 40 de puncte.

 

Afla mai multe despre: dinamouta araddinamo utasuperliga 

viewscnt
Articole similare