Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Hagi după calificarea Farului în play-off i-a uimit: ”A fost multă presiune pe Gică”

VIDEO | Reacţia lui Hagi după calificarea Farului în play-off i-a uimit: ”A fost multă presiune pe Gică”

Farul Constanța

Comentarii

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

Hagi, ”în al nouălea cer” după calificarea în play-off

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi, apoi Dinamo a punctat la Bucureşti, cu UTA, în minutul 20, prin Goncalo Gregorio. Acestea au fost singurele meciuri în care s-a marcat până la pauză. Astfel, înainte de startul reprizei secunde Sepsi şi campioana Farul Constanţa erau echipele de pe locurile 5 şi 6 ale Superligii, gata să meargă în play-off.

După pauză, Rivaldinho a înscris pentru Farul, la Botoşani, dar golul a fost anulat pentru că balonul ieşise în afara terenului, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Cluj, unde golul lui Muhar a fost anulat pentru un ofsaid.

Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh. La Cluj, CFR înscria prin Otele asigurându-şi trei puncte.

Gică Hagi şi jucătorii Farul s-au bucurat enorm de mult pentru calificarea în play-off. Lui Dan Udrea i s-a părut exagerat: ”Este o bucurie parcă prea mare doar pentru un play-off”. 

Gică Hagi: ”Este o bucurie prea mare parcă doar pentru accederea în play-off. Totuşi clubul ăsta a luat mai multe de-a lungul timpului. Mi se pare că e o bucurie un pic exagerată. La Farul mi se pare un pic aşa...

Basarab Panduru: A fost presiune şi pe Hagi, a vrut să ducă echipa în play-off pentru că ştia că în play-out după se complică lucrurile. Dacă Farul nu prindea play-off-ul şi pierdea era o mare nenorocire!

Cristi Pulhac: Au stat până la ultimul meci, de aia bucuria asta”.

Video:

În clasament, FCSB este lider, cu 64 de puncte, CFR CLuj ocupă poziţia secundă, cu 53 de puncte, iar Rapid completează podiumul, cu 52 de puncte.

Pe locul 4 se află CS Universitatea Craiova (46 de puncte), locul 5 este ocupat de Sepsi, cu 43 de puncte, în timp ce locurile de play-off au fost completate cu echipa campioană, Farul, pe 6, cu 43 de puncte.

Astfel, în play-off-ul ediţiei 2023-2024 s-au calificat echipele care au jucat în această fază şi sezonul trecut.

Afla mai multe despre: gică hagifarulplay-off 

viewscnt
Articole similare