Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în al nouălea cer după Botoşani - Farul 0-0: „Ne putem gândi la mai mult! Vrem să fim cei mai buni din play-off”

Gică Hagi, în al nouălea cer după Botoşani - Farul 0-0: „Ne putem gândi la mai mult! Vrem să fim cei mai buni din play-off”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a obţinut un egal, scor 0-0, pe terenul celor de la FC Botoşani.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Farul s-a calificat în play-off

Acest punct i-a fost suficient echipei lui Hagi pentru a accede în play-off, iar „Regele” s-a declarat foarte mulţumit la interviul de după meci. Tehnicianul „marinarilor” şi-a felicitat elevii şi a declarat că de acum înainte formaţia sa se poate gândi la mai mult.

„Trebuie să joci şi în maniera asta pentru a ajunge în play-off! Ăsta era obiectivul nostru, nu a contat cum am jucat. I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit. Am avut o perioadă cu părţi bune şi părţi mai puţin bune, dar e important că s-a terminat cu această intrare în play-off. De acum ne putem gândi la mai mult.

Am jucat la Botoşani, o echipă care stă foarte bine în teren. Mă bucur că acest egal ne-a dus în play-off. Cu siguranţă obiectivul nostru e să încercăm să devenim cei mai buni. Suntem fericiţi”; a declarat Gică Hagi după meciul cu Botoşani.

Clasamentul în lupta pentru play-off:

  • 5. Farul - 43p
  • 6. Sepsi - 43p
  • 7. U Cluj - 42p
  • 8. Hermannstadt- 40p
  • 9. UTA - 40p
 

Afla mai multe despre: farulgica hagiplay-offfc botosani 

viewscnt
Articole similare