Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama trăită de U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a ratat play-off-ul şi nu s-a ascuns: "Ai nevoie de obrăznicie. La Cluj sunt oameni amărâţi"

Drama trăită de U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a ratat play-off-ul şi nu s-a ascuns: "Ai nevoie de obrăznicie. La Cluj sunt oameni amărâţi"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, îşi reproşează ratarea play-off-ului. În aceeaşi măsură şi la fel de dezamăgit a fost de jucătorii săi.

Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ratat play-off-ul Superligii

U Cluj a clacat în drumul spre play-off, deşi a început etapa 30, ultima din sezonul regulat, pe locul al şaselea. FC Voluntari a remizat cu U Cluj, scor 0-0, însă scorul de la Ploieşti a fost cel decisiv. 

Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, scor la care U Cluj a fost în play-off, iar covăsnenii au coborât în play-out. 

După doar cinci minute, fotbaliştii lui Sepsi au revenit, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh, iar golul croatului s-a dovedit a fi decisiv pentru configuraţia play-off-ului. 

"Avem o perioadă grea, nu e uşor de digerat o asemenea situaţie, ne-am pus mari speranţe în acest joc şi îţi trebuie altceva să câştigi un asemenea joc, ai nevoie de tupeu, obrăznicie în sensul bun al cuvântului. Nu trebuie să aştepţi că dai gol, că greşeşte adversarul, dar suntem aici împreună, am realizat şi lucruri frumoase. 

Sunt oameni alături de noi care ne apreciază, dar la Cluj sunt oameni supăraţi, amărâţi şi asta mă interesează. Când trebuie să joci un meci decisiv se pare că nu suntem atât de maturi. Îţi trebuie experienţă mai mare, dar ne trebuie echipă pentru play-off, mai avem de muncit mult. 

E al doilea an de Liga 1, dar la ce jucători avem am fi putut arăta mai bine. Nu trebuie să ajungem în situaţia asta, că puteam acumula puncte dinainte cu FCSB, Sepsi, dar azi ne trebuia mai mult curaj, tupeu şi ne-a lipsit insipiraţia la cele două ocazii. Aveam nevoie de altă atitudine pentru calificarea în play-off, dar noi am fost moi. 

Îmi reproşez foarte multe, că nu trebuia să ajungem aici. După cantonamentul din Antalya ne-am antrenat pe sintetic şi acolo am pierdut multe puncte. Au venit acele jocuri în care am pierdut, jocuri modeste, iar cu acele puncte poate eram în play-off şi nu mai depindeam de ultimul joc", a spus Ioan Ovidiu Sabău. 

Clasamentul final al echipelor implicate pentru play-off-ul Superligii

  • 5. Farul - 43p
  • 6. Sepsi - 43p
  • 7. U Cluj - 42p
  • 8. Hermannstadt- 40p
  • 9. UTA - 40p

 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauu cluj play-outvoluntari u clujechipe play-off superliga 

viewscnt
Articole similare