Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru CFR Cluj! Adrian Mutu a primit un nou jucător, înainte de play-off

Veste bună pentru CFR Cluj! Adrian Mutu a primit un nou jucător, înainte de play-off

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a oficializat un transfer important, la sfârşitul lunii februarie. Este vorba de italianul Filippo Falco, un fotbalist italian în vârstă de 32 de ani.

Italianul nu a participat la partidele ardelenilor împotriva celor de la Oţelul Galaţi şi Farul Constanţa, dar acesta poate debuta în ultima partidă a celor de la CFR Cluj din sezonul regulat, pe teren propriu, în faţa unei alte grupări ardelene, FC Hermannstadt.

Posibil debut pentru Filippo Falco, în CFR Cluj - FC Hermannstadt

Sibienii îşi vor juca şansa la un loc în play-off pe stadionul celor de la CFR Cluj. Adrian Mutu îl va avea la dispoziţie pe Filippo Falco, pentru partida care se va disputa vineri, 8 martie, de la ora 20:00, alături de alte patru partide.

CFR Cluj rămâne în lupta pentru titlul din Superliga. Un eventual rezultat de egalitate între FCSB şi Rapid, în derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat i-ar permite formaţiei antrenate de Adrian Mutu să se apropie de cele două formaţii, în clasament.

Falco a primit unda verde din partea staff-ului medical, iar acesta ar putea primi minute în partida cu FC Hermannstadt. Fostul jucător al celor de la Steaua Roşie Belgrad este la aproximativ 80% din punct de vedere fizic.

11 luni au trecut de la ultimul meci oficial disputat de Falco. Pe atunci îmbrăca tricoul celor de la Cagliari şi prindea 78 de minute într-o înfrângere în faţa Parmei, în Serie B. Dennis Man a înscris golul victoriei echipei sale, în meciul de pe finalul sezonului trecut. Filippo Falco a încris patru goluri şi a oferit şase pase decisive în 39 de partide în Serie A, pe parcursul carierei sale.

Cele mai multe meciuri le-a jucat în Serie B, acolo unde fotbalistul ofensiv a marcat de 23 de ori şi a pasat decisiv de 33 de ori, în 162 de partide.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutufilippo falco 

viewscnt
Articole similare