Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scut în jurul lui Alexandru Albu după ce şi-a cerut scuze pentru aventura de la Iaşi: "Eu refuzam să vin la interviu" | EXCLUSIV

Scut în jurul lui Alexandru Albu după ce şi-a cerut scuze pentru aventura de la Iaşi: "Eu refuzam să vin la interviu" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu şi-a cerut scuze după episodul neinspirat de la Iaşi, după înfrângerea clară a Rapidului, cu scorul de 3-1.

Mijlocaşul rapidiştilor în vârstă de 30 de ani a petrecut într-un club din Iaşi, după ce echipa sa a fost învinsă pe terenul celor de la Poli Iaşi, cu scorul de 3-1. Albu nu a fost singurul prezent la escapada din club, Andrei Borza (18 ani), tânărul fundaş stânga adus de Rapid de la Farul în vara trecută a fost şi el prezent în club, alături de coechipierul său.

Astfel, cei doi au fost excluşi din lot pentru o etapă şi au fost amendaţi. Albu a intrat în minutul 60 al partidei de pe terenul Universităţii Craiova, partidă încheiată cu scorul de 1-1. Bogdan Cosmescu a vorbit despre declaraţiile lui Albu de la capătul partidei cu Universitatea Craiova şi consideră că, în locul său, neprezentarea la interviu ar fi fost o alegere bună.

Bogdan Cosmescu: "Nu are rost să răscoleşti jarul"

"Voi sunteţi ironici, dar eu dacă eram în locul lui, refuzam să vin azi la interviu. Îţi spun sincer, pentru că eram convins că o să mă întrebe asta. Refuzam, să se mai uite lumea. Eu îl apreciez. Nu are rost să răscoleşti jarul, eu dacă eram în locul lui, refuzam să vin la interviu.", a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Minutul 91.

Basarab Panduru a apreciat discursul jucătorului celor de la Rapid, până la un punct.

"Să vă spun ceva, până la un punct a fost şi bine pentru el, a fost întrebat, ce a zis acolo că îmi cer scuze, nu ştiu ce, dar după aia a complicat-o puţin. A fost bine, ai apărut, ţi-ai cerut scuze, a fost bine, dar până la un punct. Parcă pe final nu a mai fost la fel de bine.", a spus Basarab Panduru.

Pe finalul discuţiei s-a vorbit, în mod ironic, despre o eventuală repetare a incidentului de la Iaşi, la Craiova, după remiza din penultima etapă a sezonului regulat a celor de la Rapid, scor 1-1, cu Universitatea Craiova.

"Şi la Craiova are locaţie? Ştii cum sunt ăia care aveau în fiecare oraş locaţie." a spus Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: rapidalexandru albubogdan cosmescuuniversitatea craiovapoli iasiandrei borza 

viewscnt
Articole similare