Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a prezentat Ivaylo Petev în faţa reporterilor, după remiza cu Rapid: "Nu putem întoarce nimic, dar echipa a jucat foarte bine"

Ce a prezentat Ivaylo Petev în faţa reporterilor, după remiza cu Rapid: "Nu putem întoarce nimic, dar echipa a jucat foarte bine"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Ivaylo Petev, a tras concluziile remizei cu Rapid.

Ivaylo Petev, prima reacţie după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

"Situaţiile noastre au fost mult mai curate. Meciul ar fi devenit altul (n.r - dacă marcau). Ei au foarte mulţi jucători de clasă şi când laşi o zonă fără pressing primeşti gol. Nu putem întoarce nimic, dar echipa a jucat foarte bine. 

Mitriţă e un jucător important pentru noi şi e logic că fără el, după schimbare, să ne fie mai greu, dar am reuşit să avem câteva ocazii fără el. Am avut posesia, dar n-am reuşit să marcăm. Şi eu cred că Ivan poate face mai mult", a spus Ivaylo Petev, după cele 90 de minute de pe "Ion Oblemenco". 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

Afla mai multe despre: ivaylo petevivaylo petev universitatea craiovauniversitatea craiova rapid 

viewscnt
Articole similare