Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după remiza cu CFR Cluj: „Am făcut un joc bun şi ne îndreptam spre un rezultat mare!”

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după remiza cu CFR Cluj: „Am făcut un joc bun şi ne îndreptam spre un rezultat mare!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu CFR Cluj, într-un meci din etapa #29 a Superligii.

Reacţia lui Ronaldo Deaconu după egalul cu CFR Cluj

La finalul meciului, Ronaldo Deaconu, marcatorul golului pentru „marinari”, a tras concluziile.

„Ne îndreptam către un rezultat foarte mare. Am făcut un joc bun. În prima repriză ne-am creat ocazii mari. Puteam decide soarta calificării în play-off în această seară, dar asta este. 

(n.r. de ce aţi evoluat mai slab în repriza a doua?) Poate este un pic normal după ce a marcat echipa adversă să forţeze şi golul al doilea. E un meci decisiv la Botoşani, finala. 

Depindem de noi şi atât. Botoşani este o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Mergem acolo încrezători. Avem experienţă, Farul este campioana României. Avem tineri cu calitate”, a spus Deaconu, la flash-interviu.

Gică Hagi, după Farul - CFR 1-1: „Am fi meritat victoria, dar portarul lor a apărat foarte bine!” Ce a spus despre Adrian Mutu

„Am făcut un meci bun până în ultimele minute. Când se înscrie un gol, e clar că cineva greşeşte. N-am recuperat pe mingea a doua, ăsta e fotbalul. Mergem înainte, dar am făcut un meci bun, am alergat, am făcut presiune, i-am pus în criză de spaţiu şi timp. Vrem să ne recuperăm mental şi fizic şi să câştigăm în următoarea etapă.

Nu vreau să dau vina pe nimeni. Toată echipa a muncit, toată echipa a vrut. Adversarul e foarte bun, e calificat în play-off, nu a avut nicio presiune. Am meritat victoria pentru că am avut multe ocazii, dar le-am ratat. Portarul lor a apărat foarte bine. Am făcut lucrurile cât de bine am putut. 

Le-am zis jucătorilor să aibă moralul sus, ne odihnim. Simt că echipa nu are continuitate ca anul trecut, dar ştim să jucăm fotbal. Adi e un antrenor bun, vine din numărul 10, e disciplinat, creativ, ştie ce înseamnă disciplina tactica”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: farulcfr clujronaldo deaconusuperliga 

viewscnt
Articole similare