Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a identificat marea problemă a CFR-ului după egalul cu Farul: ”Asta cred”

Adi Mutu a identificat  marea problemă a CFR-ului după egalul cu Farul: ”Asta cred”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a îndepărtat şi mai mult de titlu, după remiza cu Farul. În urma partidei de la Ovidiu, CFR a rămas pe poziţia a treia, cu 50 de puncte, 11 mai puţine decât FCSB, care are şi un meci mai puţin decât ”Feroviari”.

Starturile de meci, marea ”bubă” a CFR-ului. Mutu a evitat să vorbească despre titlu: ”Vom vedea”

Adi Mutu, antrenorul clujenilor, este de părere că echipa sa a controlat în totalitate repriza a doua şi a susţinut că CFR Cluj suferă din cauza evoluţiilor modeste înregistrate în primele părţi ale meciurilor.

Întrebat despre şansele la titlu, ”Briliantul” a evitat să dea un răspuns şi a declarat că se va concentra 100% pe ultima partidă din sezonul regular, cea de pe teren propriu cu Hermannstadt. 

”Au fost două reprize diferite. În prima repriză am suferit din cauza pressingului făcut de Farul, însă în a doua  am dominat. Au marcat la singura lor ocazie. Trebuia să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. A fost un meci greu, o deplasare cu o echipă de play-off. Cred că meritam golul în repriza a doua după joc.

Trebuie să avem mai multă continuitate, să jucăm la fel şi în prima repriză. Cred că trebuie mai multă personalitate şi încredere în prima repriză.

(n.r. despre titlu) Important este să câştigăm următorul meci. Vom vedea, până atunci trebuie să ne câştigăm meciul.

(n.r. Dacă simte că echipa înregistrează un progres) În şapte meciuri am pierdut doar unul. De opt zile suntem pe drumuri, meciuri grele cu echipa revelaţia care se ştie că acasă sunt foarte agresivi, plus Farul. Poate şi aceste meciuri ne călesc”, a spus Adi Mutu după meciul cu Farul.

 

Afla mai multe despre: superligacfradi mutufarul constanţa 

viewscnt
Articole similare