Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu a „mitraliat” un antrenor din Superligă. „Nu mai e supărat? Tuna şi fulgera, avea ochii ieşiti din orbite”

Bogdan Cosmescu a „mitraliat” un antrenor din Superligă. „Nu mai e supărat? Tuna şi fulgera, avea ochii ieşiti din orbite”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a câştigat clar duelul cu Oţelul Galaţi, scor 4-1, în Superliga României.

Bogdan Cosmescu, neimpresionat de un antrenor din Superligă: „Nu mai e supărat pe arbitri?”

Marius Măldărăşanu a fost foarte bucuros după meciul cu Oţelul, spre deosebire de meciul cu Dinamo de la Bucureşti. Atunci, antrenorul sibienilor a acuzat arbitrajul, susţinând că echipa sa a fost furată. Bogdan Cosmescu a observat imediat schimbarea de atitudine a tehnicianului şi i-a atras atenţia în direct la Orange Sport.

„Domnul Măldărăşanu nu mai e supărat pe arbitri? Tuna şi fulgera, avea ochii ieşiti din orbite. Spunea că la el totul trebuie să fie perfect, că toată lumea îl fură, că avea milioane de puncte pe care trebuia să le ia. Cine l-a furat în meciul cu Dinamo? El după meciul cu Dinamo a spus că a fost furat.

Dacă Ianis Stoica la faza aia trăgea cum trebuie, atunci era gol clar şi se dădea golul, că nu era ofsaid, s-ar fi verificat la VAR. Deci trebuie să-l înveţe pe Ianis Stoica cum să dea cu piciorul în minge, nu să ne certe pe noi!”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Marius Măldărăşanu, după meciul cu Oţelul: ”Au intrat foarte bine băieţii”

FC Hermannstadt a urcat din nou pe loc de play-off, pe poziţia a 6-a, datorită golaverajului, peste UTA Arad, cu 40 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi a rămas pe locul 11, cu 33 de puncte.

”Au intrat foarte bine băieţii. Până la urmă, banca ajută să îţi îndeplineşti obiectivul. Atacanţii se hrănesc cu goluri, dar mă interesează echipa şi nu individul. Până acum nu s-a întâmplat să cert un jucător.

Înainte de meciul cu Galaţi, le-am spus băieţilor că meciul cu CFR Cluj va fi mai uşor. Acum o să le spun: ”V-am minţit!”. Ne batem până în ultima etapă. Ştim regulamentul. Până atunci, mă bucur că suntem pe locul şase.

Nu e o dezamăgire dacă ratăm play-off-ul. Obiectivul este să terminăm pe un loc mai bun în clasament decât sezonul trecut”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul meciului cu Oţelul.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuhermannstadt,  

viewscnt
Articole similare