Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, după victoria cu Oţelul Galaţi: ”Ne batem până în ultima etapă!”

Marius Măldărăşanu, după victoria cu Oţelul Galaţi: ”Ne batem până în ultima etapă!”

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 4-1 (2-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

Golurile sibienilor au fost marcate de către Ianis Stoica (min. 26, 49), Daniel Paraschiv (min. 44-pen), Cristian Neguţ (min. 86), în timp ce pentru gălăţeni a punctat Teles (min. 12).

Marius Măldărăşanu, după meciul cu Oţelul: ”Au intrat foarte bine băieţii”

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat din nou pe loc de play-off, pe poziţia a 6-a, datorită golaverajului, peste UTA Arad, cu 40 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi a rămas pe locul 11, cu 33 de puncte.

Antrenorul gazdelor, Marius Măldărăşanu, nu avea cum să fie altfel decât bucuros după o victorie, mai ales că şi-a păstrat şansele la accederea în play-off.

În ultima etapă a sezonului regulat, Hermannstadt va juca pe terenul celor de la CFR Cluj.

Au intrat foarte bine băieţii. Până la urmă, banca ajută să îţi îndeplineşti obiectivul. Atacanţii se hrănesc cu goluri, dar mă interesează echipa şi nu individul. Până acum nu s-a întâmplat să cert un jucător.

Înainte de meciul cu Galaţi, le-am spus băieţilor că meciul cu CFR Cluj va fi mai uşor. Acum o să le spun: ”V-am minţit!”. Ne batem până în ultima etapă. Ştim regulamentul. Până atunci, mă bucur că suntem pe locul şase.

Nu e o dezamăgire dacă ratăm play-off-ul. Obiectivul este să terminăm pe un loc mai bun în clasament decât sezonul trecut”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul meciului cu Oţelul.

Afla mai multe despre: hermannstadt - otelulmaldarasanu 

viewscnt
Articole similare