Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru l-a „citit” pe antrenor după ce a ratat accederea în play-off: „E mai bine aşa, se gândeşte că are meciuri uşoare”

Panduru l-a „citit” pe antrenor după ce a ratat accederea în play-off: „E mai bine aşa, se gândeşte că are meciuri uşoare”

UTA

Comentarii

UTA Arad a fost învinsă de Dinamo, scor 0-1, în Superliga României.

Basarab Panduru a explicat atitudinea antrenorului, deşi a ratat play-off-ul în Superligă

Mircea Rednic a fost învins tactic de Zeljko Kopic, iar formaţia dinamovistă a reuşit să scape astfel de locurile periculoase din subsolul clasamentului. După meci, Rednic nu a părut foarte afectat de înfrângere, deşi a ratat şansa de a accede în play-off.

În direct la Orange Sport, Cristi Pulhac, Dan Udrea şi Basarab Panduru au analizat reacţia antrenorului şi consideră că Rednic nu are motive să fie foarte afectat de ratarea play-off-ului.

Cristi Pulhac: „Nu cred că se gândea la play-off Mircea Rednic.”

Dan Udrea: „Ba eu cred că da, de vreme ce eşti atât de aproape.”

Basrab Panduru: „Cred că e mai bine aşa, se gândeşte şi el că e mai bine să privească în jos în clasament. Se gândeşte că are meci cu Voluntari. Dacă de exemplu câştigă acel meci, a cam terminat-o cu retrogradarea”

Cristi Pulhac: „Da, nu cred că e o mare problemă pentru Rednic că nu s-a calificat în play-off”

Declaraţiile făcute de Mircea Rednic imediat după ratarea accederii în play-off

”Nu am atacat foarte bine. Trebuie să recunoaştem că avem un singur atacant. Am făcut greşeli, Am avut situaţii în care ne-am precipitat. Am avut şi noi două situaţii. Nu-i primul meci când e o presiune şi o miză foarte mare. Am intrat cu teamă. Nu înseamnă că Dinamo ne-a presat foarte tare.

Echipa a fost anul asta mult mai omogenă. A fost frumos să visăm. Am fost foarte aproape. Vedem ce o să fie. Play-out-ul e foarte strâns. Trebuie să rămânem concentraţi să nu pierdem toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut până acum. 

(n.r. incidentele de la începutul meciului) Nu m-au speriat. Am stat mai bine de cinci minute pe culoar. Nu e uşor să stai după încălzire. Ar fi trebuit să avem mai mult curaj şi mai multă încredere. Mai sunt echipe: Dinamo, U Cluj”, a declarat Rednic, după meci.

Afla mai multe despre: basarab pandurumircea rednicuta 

viewscnt
Articole similare