Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am luat la înjurături pe Mutu!” Gică Popescu a pus mâna pe telefon după un conflict cu ”Briliantul”: ”L-am sunat pe Victor Becali” | EXCLUSIV

”L-am luat la înjurături pe Mutu!” Gică Popescu a pus mâna pe telefon după un conflict cu ”Briliantul”: ”L-am sunat pe Victor Becali” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gică Popescu (56 de ani) a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la ”SportCast cu Sile”, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă. ”Baciul” a povestit o întâmplare cu Adi Mutu de pe vremea când cei doi erau coechipieri la echipa naţională, în urma căreia şi-a dat seama că ”Briliantul” va ajunge un fotbalist de succes.

Adi Mutu a debutat la doar 21 de ani în naţionala României. Acest lucru se întâmpla în 2000, pe vremea când ”Briliantul” îmbrăca tricoul lui Internazionale Milano. Deşi era doar un puşti, Mutu a avut lângă el la naţională nume mari, cu experienţă, precum Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu.

Cum s-a convins Gică Popescu de calitatăţile lui Adi Mutu: ”I-am zis lui Victor Becali că va fi fotbalist mare”

”Baciul” a rememorat un episod, în care a fost ”şifonat” serios de Adi Mutu la un antrenament al echipei naţionale. Fostul căpitan al Barcelonei a avut de suferit din cauza unor intrări dure ale lui Mutu, pe care l-a şi înjurat într-un moment de furie.

După antrenamentul respectiv, Gică Popescu l-a sunat pe Victor Becali, fostul impresar al atacantului, şi i-a transmis că Mutu va ajunge un mare fotbalist datorită intensităţii cu care abordează fiecare duel.

”Mutu era doar un puşti când a venit pentru prima oară la echipa naţională.  O minge aeriană... Bum! Din spate... <<Scuză-mă, scuză-mă!>> A doua: Bum, mai tare! A treia l-am luat la înjurături. 

După meci l-am sunat pe Victor Becali şi i-am zis că o să ajungă fotbalist mare. I-am zis: <<Mi-a dat trei capace... Ăsta are calitate, are stofă>>”, a spus Gică Popescu.

Adrian Mutu a evoluat pentru naţionala României între 2000 şi 2013. Acesta a adunat 77 de meciuri şi a marcat 35 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria naţonalei noastre, la egalitate cu Gică Hagi.
 

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăgică popescuadi mutuvictor becali 

viewscnt
Articole similare