Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă valul de critici la adresa lui Borza: ”N-am văzut aşa ceva, să meargă la judeţ!”

Continuă valul de critici la adresa lui Borza: ”N-am văzut aşa ceva, să meargă la judeţ!”

Rapid

Comentarii

Andrei Borza şi Alexandru Albu au petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, scor 1-3.

Andrei Borza nu a scăpat de critici

Recent, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost filmaţi într-un club de noapte din Iaşi, la doar câteva ore distanţă după ce echipa lor, Rapid, a pierdut jocul din Copou, contra celor de la Poli, scor 1-3, într-un duel din etapa 27-a din Superligă, în timp ce colegii lor erau în cantonament.

Aşa cum este normal într-un club cu pretenţii, Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost amendaţi şi scoşi din lot pentru o etapă.

  • Nici cei de la naţionala României nu au trecut cu vederea cele întâmplate la Rapid. Edi Iordănescu a început deja să creioneze lotul pentru EURO 2024, iar selecţionerului s-ar fi răzgândit în privinţa lui Andrei Borza, fundaşul lateral de la Rapid.

Grigore Sichitiu (75 de ani), fostul preşedinte al Rapidului, l-a criticat dur pe Andrei Borza.

„Nu pot să nu remarc ieşirea în decor a lui Borza. Nu ai voie, la 18 ani, să te duci după un meci pierdut într-un club de noapte. N-am întâlnit până acum! Poate acesta este motivul pentru care Gică Hagi a renunţat la el...

Nu se poate aşa ceva! Dacă eram conducător la Rapid, categoric îl scoteam din lot. Acum a apărut Bădescu şi se descurcă foarte bine. Foarte bine face Edi Iordănescu că nu îl ia în vizor pentru Euro. E necesar ca un copil precum Borza să înţeleagă că trebuie să respecte fotbalul. Nu poţi fi şmecher în cluburi de noapte şi bun în teren. Nu se poate, e imposibil!

Clubul trebuie să dea un exemplu. Dacă vrea să meargă în cluburi, să joace la judeţ! La echipe care se joacă pe bani grei, unde câştigi foarte bine, ai şanse să mergi la Euro la 18 ani, pentru că nu prea avem noi fundaşi stânga... Şi el îşi bate joc de viitorul lui! Pentru mine, este incredibil!”, a declarat Sichitiu pentru gsp.ro. 

Afla mai multe despre: rapidborzaescapada 

viewscnt
Articole similare