Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va arbitra Rapid - Farul, prima partidă a play-off-ului din Superliga

Cine va arbitra Rapid - Farul, prima partidă a play-off-ului din Superliga

Superliga

Comentarii

Rapid şi Farul deschid faza play-off-ului din Superliga. Confruntarea de pe Giuleşte se joacă vineri, 15 martie, de la ora 20:30.

Farul Constanţa îşi începe parcursul în play-off pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, formaţie care se bate la titlul din Superliga în acest sezon, împotriva rivalilor de la FCSB.

Arbitrul partidei Rapid - Farul

Rapidiştii sunt la patru puncte distanţă de rivali, la început de play-off şi speră că se pot apropia cât mai curând. O victorie împotriva Farului pe teren propriu ar reprezenta un start excelent pentru formaţia lui Cristiano Bergodi.

Arbitrul George Găman va conduce la centru meciul Rapid - Farul Constanţa. Găman va fi ajutat de Ciprian Danşa şi Bucsi Imre-Laszlo, în timp ce Horia Mladinovici va fi rezervă. În Camera VAR se vor afla Kovacs Szabolcs şi Iuliana Demetrescu. Observatori au fost desemnaţi Liviu Ciubotariu şi Marcel Vasile.

Prima partidă din play-out-ul Superligii, Universitatea Cluj - FC Botoşani, meci care se va disputa pe data de 15 martie, de la ora 17:30 va fi arbitrat de Andrei Moroiţă. El va fi ajutat de Ionel Valentin Dumitru şi Stelian Slabu, în timp ce rezervă va fi Cristian Moldoveanu. În Camera VAR se vor afla Bogdan Dumitrache şi Tunyogi Ferencz. Observatori vor fi Marcel Savaniu şi Ioan Bogdan.

Farul ocupă poziţia a cincea, la început de play-off, cu 22 de puncte. Rapid este pe locul doi, cu 28 de puncte, la patru puncte în spatele celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: rapidfarulrapid farulsuperligaplay-offarbitrajarbitru 

viewscnt
Articole similare