Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali rămâne optimist în lupta la titlu: „E imensă diferenţa dintre FCSB şi Rapid în situaţia asta!”

Gigi Becali rămâne optimist în lupta la titlu: „E imensă diferenţa dintre FCSB şi Rapid în situaţia asta!”

FCSB

Comentarii

FCSB ocupă primul loc în clasamentul Superligii României.

Gigi Becali crede că FCSB are un avans uriaş faţă de Rapid în play-off

Totuşi, după înfrângerea dură din derby-ul cu Rapid, diferenţa până la Rapid s-a micşorat la doar 4 puncte, cu tot cu înjumătăţirea din play-off. Gigi Becali are o părere clară însă. Diferenţa de 4 puncte este una uriaşă, în opinia patronului de la FCSB.

„O să fie o luptă în 3, cu Rapid şi CFR. 4 puncte este imens, imensitate! În situaţia noastră e imens. Dacă vrea Domnul, luăm campionatul, că programul îl avem uşor în primele 5 meciuri. Şi atunci, dacă o să luăm campionatul, şi cred că da pentru că m-a smerit Dumnezeu, atunci o să vedeţi făgăduinţele mele. Nu o să mai declar înainte nimic.

Sunt 4 puncte imense, primul pas greşit la ei, gata! Ele joacă între ele. Noi jucăm meciurile care sunt mai tari acasă, cu Rapid, cu Sepsi şi cu Craiova. La Farul nu e un stadion cu 25.000 de locuri, la CFR mai mulţi stelişti o să fie, deci e un program bun pentru noi”, a declarat Gigi Becali.

Suporterii Rapidului nu l-au ”uitat” pe Nicoliţă: ”Am fost foarte înjurat”

”(n.r. Ce mesaje ai primit după Rapid - FCSB?) Am fost foarte dezamăgit, foarte înjurat din toate punctele de vedere. Am înghiţit, pentru că ăsta este fotbalul, ştiu ce înseamnă. Ştiu că şi jucătorii de la FCSB suferă şi sunt conştienţi de jocul slab pe care l-au făcut.

În momentul ăsta, vorbim de patru echipe care au şanse reale la campionat: FCSB, Rapid, CFR şi Universitatea Craiova. Va fi un play-off nebun, de care îmi este frică.

(n.r.-Este prea dependentă FCSB de Coman şi Olaru?) Coman este cel mai bun jucător din România şi a demonstrat-o. Cei de la Rapid l-au blocat foarte bine pe Coman, iar echipa a suferit foarte mult. Eu nu vreau să cred că echipa stă doar în Coman, pentru că sunt şi alţi jucători bun: Tavi, Băluţă, Olaru... Sper ca ei să facă diferenţa.

(n.r. Ce sfat i-ai da lui Tavi Popescu?) Sincer, are cel mai bun exemplu în vestiar. Prin aceeaşi perioadă şi aceleaşi probleme a trecut Coman. Ar trebui să se uite ce a făcut el pentru a ajunge numărul 1.

Toată lumea îl dădea ca şi transferat la Farul, transferat pe nu ştiu unde, iar totul s-a schimbat într-un an de zile. El are exemplul cel mai bun în curte. Ce a făcut Coman? Merge la sală, munceşte”, a spus Bănel Nicoliţă.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare