Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid, prima mutare pentru noul sezon! Şucu confirmă: golgheterul unei echipe cu pretenţii!

BREAKING | Rapid, prima mutare pentru noul sezon! Şucu confirmă: golgheterul unei echipe cu pretenţii!

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte deja transferurile pentru sezonul viitor. Dan Şucu a anunţat cine va ajunge în Giuleşti în perioada de vară.

Rapid a reuşit o victorie de senzaţie pe Arena Naţională contra celor de la FCSB, scor 4-0, în urma căreia a intrat din nou în lupta la titlu.

Dar Dan Şucu pregăteşte deja transferurile din perioada de vară. Iar primul jucător care va sosi la echipa giuleşteană pentru noul sezon este Claudiu Micovschi.

El este primul transfer al Rapidului din vară

Atacantul lateral în vârstă de 24 de ani face un sezon extrem de bun la UTA Arad, echipă la care a ajuns la începutul acestui sezon, fiind împrumutat chiar de la Rapid.

Astfel, datorită formei foarte bune pe care a arătat-o la formaţia lui Mircea Rednic, Micovschi se va întoarce la clubul de care aparţine, Rapid.

"În mod cert ştiam cu toţii că Micovschi poate foarte mult, dar nu cred că la Rapid ar fi primit toate şansele pe care le-a primit la Arad. Acum şi-a arătat cu adevărat valoarea şi în mod cert va trebui să vină acasă.

Micovschi a dovedit exact ceea ce ne aşteptam ca el să dovedească. Bine, era să mor de inimă când am văzut că ne-a dat gol tocmai nouă pe Giuleşti, dar asta e meseria lui, să dea gol, nu?", a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

Claudiu Micovschi este golgheterul din acest sezon al celor de la UTA. A marcat şapte goluri şi a dat patru pase decisive în 23 de meciuri de campionat pentru arădeni.

Afla mai multe despre: rapiddan sucuclaudiu micovschisuperligauta arad 

viewscnt
Articole similare