Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-aş dori!” Nicolae Dică a dezvăluit echipa pe care ar antrena-o oricând. Nu este FCSB! | EXCLUSIV

”Mi-aş dori!” Nicolae Dică a dezvăluit echipa pe care ar antrena-o oricând. Nu este FCSB!  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a despărţit de FC Voluntari la începutul acestei săptămâni, după o lună şi jumătate în care s-a aflat la cârma formaţiei ilfovene.

Dică a pregătit-o pe Voluntari în şapte partide de campionat, fără să reuşească să câştige vreun meci. Între timp, echipa a fost preluată de Florin Pârvu, care are drept obiectiv salvarea de la retrogradare

Nicolae Dică a numit clubul pe care l-ar antrena în orice ligă: ”M-am simţit extraordinar”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Dică a declarat că s-ar întoarce oricând la FC Argeş, echipă care l-a lansat în fotbalul mare. Tehnicianul şi-a exprimat ataşamentul faţă de formaţia din Trivale, alături de care a petrecut multe momente frumoase în carieră.

Născut la Piteşti, Dică a debutat pentru FC Argeş în 2000, până în 2004, când a fost transferat de FCSB în schimbul sumei de 250.000 de euro. Ca antrenor, ”Dicanio” a petrecut două mandate pe banca ”vulturilor”.

În 2017, fostul fotbalist de la FCSB i-a promovat pe piteşteni în Liga 2, apoi a plecat la FCSB. După doi ani, Dică a revenit pentru o scurtă perioadă la FC Argeş, însă şi-a dat demisia de la cârma echipei după câteva luni.

”FC Argeş este clubul pe care îl iubesc, am petrecut aproape 20 de ani din viaţă  mea, m-am dus în Liga a III-a, când erau pe locul 7, e clubul unde m am simţit extraordinar şi că jucător, şi că antrenor.

Întotdeauna FC Argeş va fi o opţiune importantă, îmi doresc să antrenez FC Argeş în orice ligă este”, a spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: fc argeşnicolae dicăliga 2fcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare