Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Albion Rrahmani, pe picior de plecare de la Rapid? Cine îi poate lua locul: "Pot decide un meci" | EXCLUSIV

Albion Rrahmani, pe picior de plecare de la Rapid? Cine îi poate lua locul: "Pot decide un meci" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Marian Rada a vorbit despre Albion Rrahmani (23 de ani), atacantul golgheter al Rapidului. Fostul fotbalist şi antrenor secund în Giuleşti ştie cine poate să-i ţină locul kosovarului în echipa "alb-vişinie".

Albion Rrahmani a marcat două goluri în derby-ul Rapid - FCSB 4-0, iar prestaţiile sale au atras interesul echipelor din Europa. Destinaţia despre care s-a vorbit în privinţa lui Rrahmani este Aston Villa, în Premier League, unde a ajuns recent Radu Drăguşin (22 de ani), la Tottenham.

Cine îi poate lua locul de golgheter lui Albion Rrahmani la Rapid: "Jucători care pot decide un meci"

Evoluţiile lui Rrahmani au pus în gardă rivalele, care încep să-şi ia măsuri împotriva atacantului din Kosovo. Marian Rada a spus, într-un interviu pentru Orange Sport, cine îi poate lua locul atacantului, în cazul în care kosovarul e "anihilat" de adversari sau, mai rău, va pleca din Giuleşti.

"Rrahmani e golgheterul echipei, se aşteaptă mult de la el, iată că a atras mult atenţia şi e tratat special la jocuri. Face marcaj şi dublaj la marcaj, astfel încât e greu pentru el, trebuie să apară alţi jucători care să preia sarcina de a marca. E un Burmaz, sunt jucători. Petrila, jucători care pot decide un meci", a spus Marian Rada, la Orange Sport.

Albion Rrahmani a marcat de 13 ori şi a livrat trei pase de gol în 16 meciuri din toate competiţiile sezonului jucate pentru Rapid.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahamni în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marian radaalbion rrahmanirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare