Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Candidaţi la Primăria Capitalei?” Dan Şucu nu s-a ferit de cuvinte şi a lămurit situaţia

„Candidaţi la Primăria Capitalei?” Dan Şucu nu s-a ferit de cuvinte şi a lămurit situaţia

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei.

Dan Şucu, răspuns clar atunci când a fost întrebat despre Primăria Capitalei

Dan Şucu a ţinut să lămurească speţa, explicând clar, încă o dată, că nu are niciun fel de gând de a candida la Primăria Capitalei.

„(n.r.: Multă lume s-a întrebat dacă nu cumva oprirea dumneavoastră la Rapid, cu aceste investiţii, face parte dintr-un plan mai mare, şi anume să intraţi în zona politică, în zona de administraţie publică. Am văzut zilele trecute o ştire despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Aveţi vreun gând?)

Zero gânduri. 0, niciun fel de gând. Mai mult decât atât, ce mă frapează pe mine în zona de fotbal este neîncrederea cu care cuvintele tale sunt ascultate. Acum, în ultima vreme, mai puţin. Dar la început, când vorbeam cu antrenori, cu diverşi membri ai staff-ului, când le explicam ce o să facem, mă priveau cu mare neîncredere. Mă uitam la ei şi mă priveau cu o neîncredere pe care nu o înţeleg.

Eu, dacă vorbesc cu un coleg de-al meu de 20 de ani şi îi spun că se va întâmpla ceva, acela nu are nicio îndoială că asta se va întâmpla. Aici era tot timpul o neîncredere fără sens”, a declarat Dan Şucu, potrivit as.ro.

Dan Şucu: „E o diferenţă majoră între un politician şi un om de afaceri!”

„E o diferenţă majoră între un politician şi un om de afaceri. Politicianul şi omul de afaceri se adresează aceleiaşi persoane. Noi îl numim client, el îl numeşte alegător. Diferenţa este că pe mine, ca om de afaceri, clientul mă votează zilnic, şi dacă eu greşesc faţă de el, a doua zi nu mă mai votează, iar pe politican îl votează o dată la 4 ani. Între timp, a uitat ce a promis politicianul.

Pentru noi (n.r: oamenii de afaceri), respectarea promisiunii e lege. În politică, mie mi-ar fi greu. Eu nu am talentul de a promite ceva ce ştiu că nu aş face niciodată.

Cred că fiecare dintre noi trebuie să facă ceea ce se pricepe să facă, cu adevărat”, a mai spus Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare