Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu este convins că Daniel Niculae este nevinovat: ”Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână”

Dan Şucu este convins că Daniel Niculae este nevinovat: ”Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână”

Superliga

Comentarii

Dan Şucu a vorbit despre scandalul care a zguduit în această dimineaţă galeriile din România.

Intervenţia mascaţilor, în care a fost ridicat pentru audieri şi Daniel Niculae (41 de ani), preşedintele clubului Rapid, a venit după ce mai multe mandate de perchiziţie şi aducere au fost puse în aplicare de Poliţia Capitalei, având în vedere violenţele tot mai dese de pe stadioane sau în jurul acestora.

Daniel Niculae are calitatea de suspect, mai susţin sursele Orange Sport, care afirmă că preşedintele apare în interceptările telefonice efectuate de Poliţia Capitalei.

Dan Şucu: ”Este o diferenţă între violenţă şi torţe”

”M-am trezit în această dimineaţă cu un telefon de la avocat penalist, care să îmi spună că preşedintele clubului a plecat la audiieri la o secţie de poliţie. Este automat ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi, dar în fotbal te obişnuieşti cu multe.

(n.r.- Le-aţi cerut mai multe informaţii?) Sigur că da. Avem informaţii suplimentare, sigur, am văzut puţin din toate datele care sunt în acest moment în dosar, am văzut doar partea care are treabă cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem, însă este o diferenţă majoră între violenţă, bătaie, distrugere pe teren şi torţe aprinse. Aş face o diferenţă între cele două.

Dacă se schimbă legea, atunci este altceva. Am văzut extrem de multe stadioane din toate colţurile lumii în care sunt folosite astfel de materiale.

Nu cunosc partea asta cu armele. Nu mi-l imaginez pe domnul Nicolae cu o mitralieră în mână. Găsit vinovat pentru ce anume? Din punctul meu de vedere, arme şi muniţii nu mă aştept... Da, dacă aş şti că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţie, da, aş avea o problemă, dar nu cred”, a spus Dan Şucu.

Afla mai multe despre: superligadan şucurapid 

viewscnt
Articole similare