Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Rapid se întăreşte pentru sezonul viitor! Antrenorul confirmă: ”Am mai încercat o combinaţie”

NEWS ALERT | Rapid se întăreşte pentru sezonul viitor! Antrenorul confirmă: ”Am mai încercat o combinaţie”

Superliga

Comentarii

Claudiu Micovschi face senzaţie la UTA. Atacantul lateral al ”Bătrânei Doamne”, împrumutat de Rapid până la finalul acestui sezon, a marcat şapte goluri în 24 de meciuri şi este om de bază în echipa lui Mircea Rednic.

Venit liber de contract în iarnă la Rapid după despărţirea de Fidelis Andria ( echipă ce evoluează în al patrulea eşalon italian), Micovschi a fost împrumutat la UTA de conducerea giuleşteană fără să apuce să bifeze vreun minut în tricoul vişiniu.

La acel moment, şefii Rapidului au explicat că lotul echipei era foarte bine acoperit pe poziţia lui Micosvhi, motiv pentru care au decis să îl împrumute la Arad până la finalul stagiunii.

Primul jucător care vine la Rapid în vară! Antrenorul a dat cărţile pe faţă: ”Am mai încercat o combinaţie!”

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, a spus că nu sunt şanse ca Micovschi să continue la Arad şi din sezonul următor.

”Puriul” a dezvăluit că a încercat să negocieze cu şefii din Giuleşti pentru Micovschi în momentul în care aceştia l-au ofertat pe Rareş Pop, fără a ajunge însă la un numitor comun.

”(n.r. despre Micovschi) Impresarul lui mi l-a propus şi m-am interesat puţin de el. Zic ”Bă, nu se poate” Chiar să renunţe la el (n.r. Rapid), nu i-au dat o şansă....nici în meciurile amicale. Eu sunt super mulţumit de el.

La antrenamente este 100%. Super-băiat, caracter, zâmbeşte, nu spune o dată că îl doare. A fost unul dintre jucătorii de bază pentru echipa mea. Am văzut deja şi declaraţiile celor de la Rapid, că nici nu se pune problema (n.r.- să rămână la UTA)...

Eu mai am încercat ceva, o combinaţie când Rareş Pop a fost cumpărat, dar n-a ţinut, n-a mers”, a spus Mircea Rednic pentru SportTotalFM.

  • Claudiu Micovschi (24 de ani) este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: dan şucurapidmicovschimircea rednic 

viewscnt
Articole similare