Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă îşi pregăteşte revenirea pe bancă! "Nu-mi propun să salvez echipe de la retrogradare. Vreau fotbal total" | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă îşi pregăteşte revenirea pe bancă! "Nu-mi propun să salvez echipe de la retrogradare. Vreau fotbal total" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă (44 de ani) simte că este timpul să treacă la nivelul următor în cariera de antrenor. De aceea, el a refuzat să preia în această perioadă o echipă cu care a discutat. Burcă anunţă că vrea "un fotbal total" la clubul următor.

Ovidiu Burcă promite spectacol pe banca echipei următoare: "Vreau fotbal total. Cred că am trecut la nivelul următor"

Ovidiu Burcă plănuia să înveţe meserie din Premier League, după despărţirea de Dinamo, în noiembrie 2023. După ce a antrenat în Liga 2 şi a promovat-o pe Dinamo, el a anunţat că va fi selectiv în privinţa echipei următoare. 

"Îmi caut angajament, fac cum face orice om care stă pe bară. Am avut discuţii, dar momentan, nu. Nu e greu de stat, că trec printr-o perioadă de tranziţie, îmi termin studiile, licenţa Pro. Ca să găseşti angajament trebuie ca undeva lucrurile să nu meargă bine sau antrenorul să se ducă undeva mai bine. Cam asta e situaţia cu oportunităţilor. 

Am fost în prea multe situaţii de criză şi cred că după 10 ani de ucenicie, de manager, antrenor, cred că am trecut la nivelul următor. Am avut dicuţii de a prelua echipe în perioada asta. Nu vreau să sune arogant, dar vreau să pregătesc mai bine sezonul sau intersezonul, ca să pot să-mi pun amprenta mai bine. E un fotbal total ce vreau eu", a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport. 

Ovidiu Burcă a fost pe lista lui FC Voluntari, după demiterea lui Nicolae Dică, iar antrenorul a spus că în viitor îşi doreşte un proiect în care planul său să fie respectat. 

"Hagi, cu lotul pe care-l avea, nu avea cel mai bun lot, dar cu jucători mai slabi a câştigat campionatul. Nu înseamnă că dacă am jucători mai slabi trebuie să fac antijoc. Am auzit că trebuie să mă adaptez, să fiu pragmatic. Eu cred că atunci când ai un lot mai slab valoric trebuie să pregăteşti mai bine detaliile, apărarea şi atacul sunt mereu la fel, dar eu consider că în fotbal totul înseamnă să pregăteşti la cel mai mic detaliu. 

Eu nu-mi propun să salvez echipe de la retrogradare. Îmi doresc puţin timp la dispoziţie, să-mi fac un lot... Nu pun condiţii despre transferuri, buget, dar sunt un antrenor care încearcă să facă lucrurile corect, printr-un plan. E momentul să fac lucrurile diferit", a mai spus Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: ovidiu burcaovidiu burca revenireovidiu burca antrenor 

viewscnt
Articole similare