Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB ia campionatul”. Daniel Opriţa, opinie despre lupta la titlu din România. Ce le lipseşte celor de la Rapid, Craiova, Farul şi CFR

”FCSB ia campionatul”. Daniel Opriţa, opinie despre lupta la titlu din România. Ce le lipseşte celor de la Rapid, Craiova, Farul şi CFR

FCSB

Comentarii

Lupta la titlu din Superliga României se anunţa a fi una pasionantă în acest sezon, dar Daniel Opriţa (42 de ani) a anunţat că FCSB este aproape campioană.

FCSB este lider detaşat în Superliga României, iar prima etapă din play-off a adus în avans şi mai mare faţă de urmăritoare.

La momentul actual, cu nouă etape rămase de disputat din actualul campionat, formaţia pregătită de Elias Charalambous are un avantaj de şapte puncte faţă de Universitatea Craiova şi Rapid, ocupantele locurilor doi şi trei.

Ce spune antrenorul Stelei de Rapid, Craiova, Farul şi CFR

Despre lupta la titlu a vorbit şi Daniel Opriţa. Antrenorul celor de la CSA Steaua este de părere că FCSB are şanse foarte mari să devină campioană, iar principalul avantaj sunt cele şapte puncte pe care aceasta le are făţă de rivale.

”Încă n-a scăpat (n.r. FCSB în câştigătoare), dar va fi foarte greu să fie prinsă, pentru că nu văd, nici Rapid, Craiova, Farul sau CFR să nu facă paşi greşiţi. 

FCSB, sigur, se va mai încurca, dar şi celelalte echipe se vor încurca. FCSB, având aceste şapte puncte, va fi greu să-i mai prindă. Dar nu imposibil! 

Trebuie să ai o constanţă, ceea ce Rapid nu a avut-o. FCSB are avansul ăsta de şapte puncte, eu zic că e destul de mare, vor fi meciuri echilibrate. 

Sunt şanse mari ca FCSB să ia campionatul, dar orice e posibil. Chiar nu mă interesează cine va lua campionatul”, a declarat Opriţa, conform Protv.

CSA Steaua, echipa pregătită de Daniel Opriţa, a încheiat sezonul regular din Liga 2 pe locul 8, astfel că va evolua în play-out în ultima parte a stagiunii.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauadaniel opritasuperliga 

viewscnt
Articole similare