Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi s-a supărat pe mine!” Antrenorul care i-a închis uşa în nas lui Becali a dat cărţile pe faţă: ”A doua zi trebuia să fiu la antrenament”

”Gigi s-a supărat pe mine!” Antrenorul care i-a închis uşa în nas lui Becali a dat cărţile pe faţă: ”A doua zi trebuia să fiu la antrenament”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost la un pas să semneze cu FCSB, însă tehnicianul s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

În 2021, Gigi Becali l-a ofertat pe Marius Şumudică pentru a prelua banca FCSB-ului, însă mutarea a picat când lucrurile păreau bătute în cuie. ”Şumi” a recunoscut că mai erau doar câteva formalităţi de îndeplinit până când totul ar fi devenit oficial, dar a preferat să nu dea curs ofertei, după ce a realizat că nu s-ar vedea pe banca roş-albaştrilor.

Marius Şumudică a fost la un pas de FCSB. Cum l-a lăsat ”Şumi” pe Gigi Becali cu ochii în soare

”Am putut să mă duc de două sau trei ori la FCSB să antrenez şi nu m-am dus.   (n.r. Ultima oară ai avut contractul pe masă şi mai lipsea doar semnătura ta?)Am plecat la Constanţa, aveam contractul la tot staff-ul. Am mailurile primite cu toate contractele. Nu ştiu ce m-a făcut să plec din Bucureşti.

Am stat de vorbă şi am ajuns la un consens cu domnul Becali că nu pot să antrenez, nu mă văd.... Aveam la momentul respectiv totul trimis de Vali Argăseală. Trimisesem şi copiile de buletine de la staff, lipsea doar să mă prezint a doua zi la antrenament.

(n.r. S-a supărat Gigi Becali pe tine?) N-a mai vorbit cu mine foarte mult timp. Ăsta este adevărul. Sunt cluburi unde m-aş duce să antrenez, fiindcă nu pot să stau la infinit să aştept Rapidul”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

Marius Şumudică este liber de contract de două săptămâni, după ce a fost demis de Gaziantep. În România, fostul atacant le-a pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, ”U” Cluj şi CFR.

Afla mai multe despre: gigi becalimarius şumudicăfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare