Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de proporţii la Rapid. Este pregătit să-l ajute pe Bergodi în drumul de urmărire al FCSB-ului

Revenire de proporţii la Rapid. Este pregătit să-l ajute pe Bergodi în drumul de urmărire al FCSB-ului

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat, în mod oficial, pe reţelele de socializare întoarcerea unui jucător important pentru lotul lui Cristiano Bergodi (59 de ani).

Cine a revenit la antrenamentele Rapidului

Rapid a început cum nu se poate mai rău play-off. Deşi a terminat sezonul regular cu o victorie istorică în faţa marilor rivali de la FCSB (4-0), giuleştenii au cedat în faţa campioanei Farul Constanţa, chiar în Giuleşti (1-2).

Astfel, echipa a ajuns la şapte puncte în spatele liderului FCSB. Dar trupa lui Cristiano Bergodi nu renunţă la luptă. Giuleştenii vor titlul, iar de aici încolo se vor putea baza şi pe serviciile lui Xian Emmers.

Mijlocaşul belgian în vârstă de 24 de ani nu a mai jucat din luna octombrie a anului trecut, din cauza unei accidentări, însă a revenit la antrenamente şi se pregăteşte cot la cot cu restul colegilor de la echipă.

Emmers a disputat doar opt meciuri în acest sezon din Superligă, reuşind să marcheze o dată, dar vrea să îşi îmbunătăţească statisticile atât individuale, cât şi colective în cele nouă meciuri rămase de disputat în play-off.

În prezent, internaţionalul de tineret belgian (şapte selecţii) este cotat la 550.000 de euro şi a ajuns la Rapid în vara anului 2022, cu 200.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidsuperligaxian emmerscristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare