Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a spus echipele din Superliga care îşi permit să-l transfere pe Louis Munteanu | EXCLUSIV

Gică Popescu a spus echipele din Superliga care îşi permit să-l transfere pe Louis Munteanu | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, şi-a spus părerea despre posibilitatea ca Louis Munteanu să-şi continue cariera la un alt club din Superliga.

Cele două echipe care îşi permit să plătească pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu este din nou în prim-plan la Farul, după cele şapte goluri reuşite în 27 de meciuri în acest sezon. De altfel, Rapid şi-a manifestat interesul pentru Louis Munteanu, iar acest aspect a deranjat conducerea campioanei României, în plin sezon. 

Împrumutul atacantului de la Fiorentina expiră în vară, iar clubul din Serie A cere 2.000.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer

Întrebat dacă vreun club din România are puterea financiară de a-l transfera pe Louis Munteanu, Gică Popescu a dat verdictul. 

"Sunt convins că poate. Rapid a investit foarte mult, FCSB de asemenea îşi permite să plătească jucători la nivelul campionatelor de afară. Sunt cluburi care îşi merit să-l transfere definitiv pe Louis Munteanu sau orice alt jucatător român care joacă în străintate", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Cât despre viitorul atacantului care i-a adus titlul Farului în sezonul trecut, Gică Popescu n-a putut oferi detalii în acest moment. "Baciul" l-a evidenţiat şi pe Ionuţ Cojocaru, fotbalistul de 20 de ani introdus de Gică Hagi în victoria cu Rapid, scor 2-1, în prima etapă din play-off. 

"Nu am discutat cu Louis despre următorul sezon, vrem să închidem cât mai bine acest sezon. Suntem foarte bucuroşi cu toate dificultăţile la nivel de jucători accidentaţi, foarte mulţi jucători pe care nu i-am putut folosi. Au plecat, n-am mai aliniat 11-le de anul trecut şi chiar aşa am ajuns în play-off. 

Louis e într-o revenire de formă foarte bună, mi-a plăcut şi evoluţia lui Cojocaru, care a jucat foarte bine cu Rapid. E un jucător care mie îmi place foarte mult, cu un potenţial nemaipomenit", a mai spus Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: louis munteanulouis munteanu farulgica popescu 

viewscnt
Articole similare