You are here:

Un fost jucător de la Real Madrid şi Chelsea, dublu câştigător de UCL, a aflat că nu este tatăl biologic al gemenilor săi. A depus actele de divorţ

Un fost jucător de la Real Madrid şi Chelsea, dublu câştigător de UCL, a aflat că nu este tatăl biologic al gemenilor săi. A depus actele de divorţ

Real Madrid

Comentarii

Fostul jucător camerunez Geremi Njitap (45 de ani) a depus actele de divorţ după ce a aflat că nu este tatăl biologic al gemenilor săi.

Caz inedit în fotbal. Fostul fotbalist de la Real Madrid şi Chelsea a aflat că nu este tatăl biologic al gemenilor săi

Fostul jucător camerunez Geremi Njitap, 119 selecţii şi 13 goluri pentru Camerun, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a depus actele de divorţ.

Aflat într-o relaţie de 16 ani cu Toukam Fotso Laure, fostul mijlocaş de la Real Madrid (1999-2003) şi Chelsea (2003-2007) ar fi descoperit că nu este tatăl biologic al gemenilor născuţi pe 5 iunie 2008, cu patru ani înainte de căsătoria lor.

În cererea de divorţ transmisă de Actu Cameroun, Geremi a declarat că "descoperirea de către soţ a faptului că respectivii copii erau cei ai soţului său anterior, fiind născuţi în timpul căsătoriei, a perturbat armonia cuplului. Mai grav, testul de paternitate efectuat a confirmat acest lucru, obligând-o pe soţia sa să mărturisească.

De asemenea, ea l-a convins să lase copiii să meargă în mod regulat la tatăl lor biologic. În ceea ce priveşte cei doi băieţi pe care i-a crescut, Geremi ar fi trăit "un adevărat şoc emoţional" când a aflat că nu este tatăl biologic.

În timp ce Geremi recunoaşte o "viaţă conjugală armonioasă" înainte de căsătoria din 2012, el deplânge "minciunile" soţiei sale, "dispreţul repetat prin cuvinte sau acţiuni" şi denunţă "comportamentul ei cel mai josnic".

Potrivit cererii de divorţ, Geremi a fost nevoit să părăsească locuinţa cuplului după ce fiica partenerei sale, dintr-o căsătorie anterioară, l-a ameninţat.

Geremi Njitap a cucerit de două ori UEFA Champios League, de fiecare dată cu Real Madrid (2000, 2002), de două Cupa Africii pe Naţiuni cu Camerun (2000, 2002), a fost campion în Anglia cu Chelsea (2005, 2006) şi în Spania cu madrilenii (2001).

Afla mai multe despre: geremireal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare