Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a auzit declaraţia lui Dan Şucu şi i-a bătut obrazul: ”E lipsă de fair-play” | EXCLUSIV

Gică Popescu a auzit declaraţia lui Dan Şucu şi i-a bătut obrazul: ”E lipsă de fair-play” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu a făcut spectacol în ultima partidă de campionat, contra Rapidului, în care a reuşit să marcheze o dublă, de altfel singurele goluri marcate de Farul în Giuleşti.

La câteva zile după meci, Dan Şucu a dezvăluit că a luat legătura cu oficialii Fiorentinei, club de care aparţine pe Louis Munteanu, pentru a-l transfera din sezonul viitor pe tânărul atacant crescut de Gică Hagi.

Gică Popescu l-a taxat pe Dan Şucu pentru declaraţiile sale: ”Nu e corect”

Gică Popescu, preşedintele Farului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport în care a condamnat faptul că Dan Şucu a vorbit în mod public despre interesul Rapidului pentru Louis Munteanu.

”Singurul lucru care m-a deranjat şi l-am văzut pe domnul Şucu venind la TV şi explicând că am înţeles greşit. N-am înţeles greşit, nu consider normal ca în timpul play-off-ului, când eu mai am de jucat un meci cu Rapid, să apară din partea Rapidului un interes pentru anul viitor.

Nu e corect, e lipsă de fair-play, trebuie să ne respectăm, să lăsăm să se termine acest sezon şi după fiecare să aibă politica de transfer pe care o consideră potrivită pentru sezonul următor. 

Acum ar trebui să fie toate cluburile, nu arăt cu degetul, ar trebui să ne respectăm, să respectăm competiţia şi să nu vorbim despre trasferurile pentru anul viitor, pentru că ele pot fi intereptate în mai multe feluri. Să ducem la bun sfârşit acest play-off, să câştige echipa mai bună, mai valoroasă, mai norocoasă şi din luna mai, după 19 mai să ne ocupăm de sezonul următor”, a spus Gică Popesu pentru Orange Sport 

Împrumutul lui Louis Munteanu expiră la sfârşitul acestui sezon. În stagiunea actuală, atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat şapte goluri în 27 de meciuri pentru ”marinari” în toate comeptiţiile.

Afla mai multe despre: gică popescudan şucurapidsuperligăfarullouis munteanu 

viewscnt
Articole similare