Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să dau 2.000.000 de euro pentru Louis Munteanu?”. Ce l-ar sfătui MM Stoica pe Gigi Becali în cazul vârfului de la Farul | EXCLUSIV

”Să dau 2.000.000 de euro pentru Louis Munteanu?”. Ce l-ar sfătui MM Stoica pe Gigi Becali în cazul vârfului de la Farul | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre cei mai promiţări jucător români ai momentului şi, din vară, dacă nu va primi şanse la Fiorentina, ar putea face din nou obiectul unui transfer extrem de interesant.

În acest moment, Louis Munteanu evoluează sub formă de împrumut la Farul, de la Fiorentina, până în vară.

Din acel moment, al întoarcerii în Italia, atacantul trebuie să-şi cântărească foarte bine şansele de a juca la prima echipă a celor de la Fiorentina. Dacă italienii nu vor fi dispuşi să-i acorde spaţiu, jucătorul român ar putea bifa un nou transfer.

Mihai Stoica, despre Louis Munteanu: ”2.000.000 de euro este o sumă mare”

Două dintre echipele care şi-au manifestat, deja, interesul pentru transferul lui Louis Munteanu din vară sunt FCSB, prin vocea patronului Gigi Becali, şi Rapidul, prin vocile celor doi acţionari, Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Ultime informaţii apărute în mass-media, în ultimele zile, anunţau că Fiorentina ar fi dispusă să despartă de Louis Munteanu, însă numai pentru cel puţin 2.000.000 de euro, plus alte eventuale clauze.

Chestionat pe marginea acestui subiect, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că transferul lui Louis Munteanu, pentru o sumă de 2.000.000 de euro, plus un salariu consistent, ar fi foarte dificil de realizat.

Dacă există o probabilitate mai mare ca Gigi Becali să achite această sumă, şansele ca Louis Munteanu să primească un salariu de 300-350.000 de euro la FCSB sunt foarte slabe, în opinia lui MM Stoica.

Iată cum a decurs dialogul dintre Mihai Stoica, Basarab Panduru şi Dan Udrea, din studioul Orange Sport:

  • MM Stoica: ”E un transfer foarte greu de făcut. Suma pe care o solicită Fiorentina s-ar putea să fie foarte mare. Acum au şi o tragedie acum, a murit Joe Barrone (n.r. - directorul executiv al clubului).

    Nu ştiu, dar 2.000.000 de euro este o sumă mare. Mai e o componentă foarte importantă, salariul lui Louis Munteanu. Poate are prioritate să joace în străinătate, din moment  ce a plecat la o vârstă atât de fragedă. Nu cred că e uşor de făcut. Dar Gigi Becali şi-a manifestat interesul
    ”.
     
  • Dan Udrea: ”Dacă Gigi Becali te-ar întreba aşa: `Dă-mi un sfat. Să dau 2.000.000 de euro pentru Louis Munteanu şi 350.000 de euro pe an?`. Ce i-aţi zice?”.
     
  • MM Stoica: ”E foarte mult. Şi una şi alta. 350.000 de euro pe an nu e salariu de România. Coman are banii ăştia pentru că Gigi a fost forţat să-i prelungească contractul pentru a-i pune o clauză să-l vândă, să ia bani mulţi pe el. 30.000 de euro net nu e salariu de România. Salariul de România ar trebui să fie 10-15.000 de euro”.
     
  • Basarab Panduru: ”Mie nu mi se pare mult 2.000.000 de euro pentru FCSB. Dacă a dat 1.500.000 de euro şi 1.700.000 de euro pentru alte tipuri de jucători. Compagno e mai bun, la 1.500.000, decât Louis Munteanu acuma?

    1.700.000 de euro pe Miculescu... Acolo puteai avea o perspectivă. Nu s-a întâmplat nimic, deocamdată. E Munteanu acum peste Miculescu de atunci, de la UTA?
    ”.
     
  • Dan Udrea: ”Eu cred că e!”.
     
  • Basarab Panduru: ”Şi eu cred. De la 1.700.000 de euro, la 2.000.000 de euro nu e mare diferenţă. Acum, la salariul de 350.000 de euro ăsta, nu ştiu ce să zic”.

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanumihai stoica 

viewscnt
Articole similare