Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu l-ar tenta să joace în Champions League?” Un nord-irlandez, propus la FCSB! Cum a reacţionat Mihai Stoica | EXCLUSIV

”Nu l-ar tenta să joace în Champions League?” Un nord-irlandez, propus la FCSB! Cum a reacţionat Mihai Stoica | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

România a remizat împotriva Irlandei de Nord (1-1) într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională.

Britanicii ne-au pus probleme serioase, mai ales în prima repriză când Jamie Reid a deschis scorul după doar şapte minute, după o acţiune la care defensiva noastră a fost făcută şah-mat.

Jamie Reid a fost cel mai bun jucător din tabăra oaspeţilor şi a primit aprecieri din partea specialiştor, care s-au întrebat dacă nord-irlandezul ar putea fi o ţintă pentru echipele cu pretenţii din România.

Cum s-ar descurca în România un jucător din a treia liga engleză?

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, l-a remarcat pe Jamie Reid, însă a spus că sunt şanse minime ca acesta să accepte un eventual contract în România şi l-a dat exemplu pe Jamie Vardy, care a cucerit titlul cu Leicester, deşi la 25 de ani evolua la Fleetwood, în ligile inferioare engleze.

Silviu Tudor Samuilă: ”Mă gândesc dacă Jamie Reid ar putea fi adus de echipele bune din România. 

Mihai Stoica: Există nişte exemple acolo. Îl avem pe Vardy care la 25 de ani juca în ligile inferioare. De ce să nu se gândească şi Reid: ”Dacă ăla putea la 25 de ani, de ce să nu fac şi eu pasul în Championship?” Adrian Popa avea 600.000 de lire sterline net la Reading, iar dacă promovau, automat se dubla salariul. Îţi dai seama ce bani sunt.

Silviu Tudor Samuilă: Mă gândeam că vezi un jucător de calitate, care are 17 goluri în League One şi spui: ”Nu te pot tenta cu nişte tururi preliminare de Champions League?”

Mihai Stoica: (n.r. Jamie Reid câşitgă 109.200 de lire sterline pe an la Stevanage) Deci înseamnă 120.000 de euro. Trebuie să îl şi cumperi. Problema este alta.. Îi dai 250.000 de lire, dar nu se gândeşte că poate să câştige 600.000 (n.r. de la o echipă din Championship?) Este greu să transferi din Insulă.

Jamie Reid (29 de ani) a marcat 21 de goluri în 44 de meciuri pentru Stevenage. Echipa a ocupă locul şapte în Football League One, cu şanse mici de a promova în Championship.

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniairlanda de nordjamie reid 

viewscnt
Articole similare