Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF i-a anunţat plecarea din lotul naţional, după remiza cu Irlanda de Nord! A devenit indisponibil pentru meciul cu Columbia

FRF i-a anunţat plecarea din lotul naţional, după remiza cu Irlanda de Nord! A devenit indisponibil pentru meciul cu Columbia

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul clujean Vasile Mogoş s-a accidentat în timpul meciului amical cu naţionala Irlandei de Nord şi va părăsi contonamentul echipei naţionale, a anunţat sâmbătă Federaţia Română de Fotba, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Vasile Mogoş va părăsi cantonamentul naţionalei

Vasile Mogoş (CFR Cluj) a suferit o contuzie la cap, în prima repriză a amicalului de vineri seara, cu echipa naţională a Irlandei de Nord, fiind înlocuit la pauza meciului.

„Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecţionata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicuşor Bancu a plecat la club, mâine va părăsi cantonamentul şi Vasile Mogoş. 

Fundaşul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară şi a devenit indisponibil pentru partida de marţi. În urma investigaţiilor amănunţite efectuate azi-noapte la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. 

Staff-ul echipei naţionale le urează însănatoşire rapidă celor doi, Nicuşor Bancu şi Vasile Mogoş, şi îi aşteaptă la viitoarele acţiuni ale tricolorilor”, scrie în comunicatul publicat de FRF pe site-ul oficial.

Marţi, 26 martie, la Madrid, pe arena echipei Atletico, Civitas Metropolitano, echipa naţională a României va înfrunta naţionala Columbiei.

Afla mai multe despre: vasile mogosvasile mogos romania 

viewscnt
Articole similare