Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la Miami! Messi s-a accidentat şi ratează meciurile Argentinei din această lună

Alertă la Miami! Messi s-a accidentat şi ratează meciurile Argentinei din această lună

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi va rata următoarele două meciuri amicale ale naţionalei Argentinei, programate în următoarele zile în Statele Unite, din cauza unei leziuni musculare.

MLS a publicat, duminică, lista jucătorilor convocaţi la echipele lor naţionale, iar Messi nu se află pe această listă. Federaţia Argentiniană de Fotbal nu a dat însă un comunicat legat de acest subiect.

Campioana mondială entitre va întâlni, vineri El Salvador, la Philadelphia, iar pe 26 martie, Costa Rica, la Los Angeles, în cadrul pregătirilor pentru viitoarea Copa America, ce va avea loc în SUA.

Din cauza unei "uşoare accidentări la ischiogambierii piciorului drept", Messi nu a jucat nici în meciul de miercurea trecută din Champions Cup, Liga Campionilor din zona CONCACAF, câştigat de echipa Inter Miami cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Nashville SC, care i-a adus calificarea în sferturile de finală, dar nici în meciul din MLS cu DC United (3-1).

Pentru meciurile amicale cu El Salvador şi Costa Rica, Argentina nu va putea miza nici pe Paulo Dybala (AS Roma), cu o problemă musculară, dar va putea conta pe fundaşul Lisandro Martinez (Manchester United), refăcut după o accidentare.

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare