Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are probleme mari". Greşelile lui Ştefan Târnovanu, explicate de o legendă a "roş-albaştrilor"

"Are probleme mari". Greşelile lui Ştefan Târnovanu, explicate de o legendă a "roş-albaştrilor"

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu, portarul titular al celor de la FCSB, a amânat sărbătoarea de titlu a echipei sale cu cel puţin încă o etapă.

Portarul celor de la FCSB care i-a luat locul lui Andrei Vlad şi a devenit noul portar titular al echipei a gafat în partida dintre Sepsi şi FCSB, încheiată cu scorul de 2-2. Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei Bucureşti, a vorbit despre cea mai recentă eroare comisă de Târnovanu, la golul de 2-2, marcat de Florin Ştefan.

Târnovanu a ieşit eronat din propriul careu de şase metri la golul înscris de fundaşul lateral al covăsnenilor şi a amânat sărbătoarea de titlu a echipei sale. Duckadam a remarcat una dintre principalele slăbiciuni ale portarului de la FCSB, ieşirea pe centrări, o caracteristică importantă pentru orice portar, indiferent de nivel.

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, Duckadam a remarcat şi una dintre greşelile care a făcut diferenţa în lupta la titlu din sezonul trecut, greşeală care a ajutat-o pe Farul să revină în meciul decisiv pentru titlu, de la Ovidiu, din play-off-ul sezonului trecut.

"E golul lui, asta e clar, a avut o ieşire greşită, iar pe FCSB a costat-o victoria. Nu cred că este vorba despre emoţii, sunt aproape campioni, despre ce emoţii să fie vorba? Ce emoţii să mai ai în situaţia aceasta?!

Târnovanu are mari probleme mari la ieşirile pe centrări, este evident şi am tot spus-o. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat sezonul trecut, cu Farul, în penultima etapă de campionat! A ieşit eronat şi le-a dat şansa celor de la Farul să revină în joc. Poate câştigau titlul atunci, cine ştie...?

E ciudat. Ieşirile acestea pe centrări au devenit un procedeu pe care puţini dintre portari îl mai învaţă, mai nou. Deci nu e singurul care are probleme de acest gen", a declarat Duckadam, la GSP.

Afla mai multe despre: stefan tarnovanuhelmut duckadamsepsifcsbplay-offsuperliga 

viewscnt
Articole similare