Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul zilei

Cota 2 AZI 31 august 2023. Farul scrie istorie, iar noi profităm

HJK Helsinki şi Farul Constanţa se vor întâlni pentru a disputa manşa retur a dublei din play-off-ul Europa Conference League. Campioana României are prima şansă la calificare, deoarece victoria din tur oferă un avantaj important înaintea duelului din Filanda. Ora de start a partidei este 19:00, ora României.

Biletul Zilei AZI 26 august 2023. Din Bundesliga generăm profitul

Sâmbătă mizăm pe două jocuri din cadrul etapei a 2-a din Bundesliga, în care vor fi implicate echipe ce reprezinta Germania la nivel internaţional. Union Berlin, revelaţia ultimelor sezoane de Bundesliga, se va deplasa la nou-promovata Darmstadt, în timp ce unul dintre derby-urile etapei curente este jocul pe care îl vor disputa Borussia Monchegladbach şi Bayer Leverkusen.

Cota 2 AZI 19 august 2023. City – Newcastle, derby-ul weekendului

Cota 2 de sâmbătă, 19 august, vine de la duelul dintre Manchester City şi Newcastle, partida cap de afiş a etapei a doua din Premier League. City, recent triumfătoare în Supercupa Europei, o va primi pe teren propriu pe revelaţia sezonului trecut, Newcastle, într-un meci ce se anunţă incitant. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.