Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1-0! Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Reghecampf. Ce înseamnă înfrângerea suferită în plin divorţ

1-0! Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Reghecampf. Ce înseamnă înfrângerea suferită în plin divorţ

Diverse

Comentarii

Agenta de fotbalişti, Anamaria Prodan, a câştigat un prim proces cu antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, proces câştigat împotriva lui Laurenţiu Reghecampf

Continuă procesele pentru impresara Anamaria Prodan, care se judecă în cazul transferului lui Dennis Man, de la Parma, la FCSB. De asemenea, ea ameninţă că va apela la instanţă, dacă va păţi la fel şi în cazul lui Ianis Stoica, fotbalistul de la FCSB care s-ar îndrepta spre agenţia lui Giovanni Becali. 

Luni, Anamaria Prodan a câştigat un prim proces împotriva actualului soţ, Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Universităţii Craiova a cerut ca agenta să nu-i mai pronunţe numele şi să nu mai facă publice informaţii privind relaţia lor.

Cazul a fost rezolvat la Judecătoriei Buftea. Conform dorinţei lui Laurenţiu Reghcampf, femeia cu care e căsătorit din 2008 urma să nu mai aibă voie să folosească informaţii, documente sau înscrisuri privind viaţa sa privată.

În plus, Laurenţiu Reghecampf a cerut să i se retragă soţiei sale dreptul de a folosi imagini sau înregistrări cu vocea sa.

Însă, judecătorii au decis să respingă solicitarea, iar Laurenţiu Reghecampf va plăti şi cheltuielile de judecată. Tehnicianul din Liga 1 poate ataca decizia. 

„Caz închis, Anamaria Prodan învinge 1-0 pauză, 3-0 final în cazul ordonanţei în care nimeni nu putea să-i pronunţe numele”, spune Anamaria Prodan după decizia instanţei, conform Realitateasportiva.net 

Ce spune Laurenţiu Reghecampf despre divorţul de Anamaria Prodan

”În atenţia opiniei publice

Având în vedere evenimentele recente şi faptul că aspecte din viaţa mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni:

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectaţi decizia de a nu mă angrena în discuţii vizând acest subiect.

Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă priveşte. Mă voi implica în educaţia lor cu aceeaşi dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste şi sprijin necondiţionat. Orice alte declaraţii sau speculaţii constituie imixtiuni nefondate în viaţa mea privată!”, a ţinut Reghecampf să explice.

”Cu privire la moştenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menţionez că nu am revendicat niciun bun din componenţa acesteia şi nici nu am formulat vreodată pretenţii în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanţelor judecătoreşti a fost introdusă în luna august 2021 o acţiune de divorţ şi partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluţionate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune şi publicaţiile online cu privire la obligaţia de a-mi fi respectată viaţa privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancţionării oricărei intruziuni în viaţa privată”, a adăugat Laurenţiu.

”Apariţiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfăşurată în calitate de antrenor. Nu intenţionez să mă implic în discuţii de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public şi nici să răspund unor eventuale acuzaţii neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.

Mulţumesc tuturor pentru respect şi înţelegere!

Laurenţiu Reghecampf”, a transmis antrenorul Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: anamaria prodanlaurentiu reghecampfdivort anamaria prodan laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare