Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de milioane € costă jucătorul dorit de Arsenal şi Chelsea: "E mai bun ca Antony"

100 de milioane € costă jucătorul dorit de Arsenal şi Chelsea: "E mai bun ca Antony"
Comentarii

Mykhaylo Mudryk (21 de ani), fotbalistul lui Şahtior, suscită interesul unor cluburi mari din Premier League. Arsenal are concurenţă chiar de la Londra, din partea rivalei Chelsea, pentru semnătura celui poreclit "noul Neymar".

Chelsea a pornit o campanie de transferuri cu care să ridice nivelul echipei şi şi-a setat "ţinte" pentru viitor. După ce l-a luat pe Benoit Badiashile, Chelsea îi face concurenţă lui Arsenal pentru noul star din fotbalul din Est, Mudryk de la Şahtior Doneţk.

100 de milioane € costă jucătorul dorit de Arsenal şi Chelsea: "E mai bun ca Antony"

Arsenal are concurenţă serioasă pentru Mykhaylo Mudryk. Unul dintre jucătorii pe care Mikel Arteta îi vrea pe Emirates Stadium ar putea ajunge la rivalii din Londra, Chelsea, pe Stamford Bridge. Potrivit site-ului fichajes.net, Chelsea l-a trecut pe lista de transferuri pe Mudryk.

Şefii lui Şahtior Doneţk i-au setat un preţ de 100 de milioane de euro lui Mykhaylo Mudryk, jucător pe care-l consideră mai bun decât Antony, brazilianul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro celor de la Ajax, în perioada de mercato din vară. Sursa citată mai notează faptul că şefii lui Chelsea vor încerca să micşoreze până la 70 de milioane de euro preţul lui Mudryk.

"E mai bun ca Antony. Preţul e clar stabilit!", a spus Carlo Nicolini, directorul lui Şahtior Doneţk.

Mykhaylo Mudryk a marcat de 10 ori şi a livrat opt pase de gol în 24 de meciuri jucate pentru Şahtior Doneţk în toate competiţiile sezonului.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mykhaylo Mudryk în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mykhaylo mudryktransferchelseaarsenalpret 

viewscnt
Articole similare