Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de milioane €, "preţ imposibil" pentru "noul Neymar" din fotbalul mondial

100 de milioane €, "preţ imposibil" pentru "noul Neymar" din fotbalul mondial
Comentarii

Şahtior Doneţk i-a setat un "preţ imposibil" lui Mykhaylo Mudryk (21 de ani), "noul Neymar" din fotbalul mondial.

Ucrainenii de la Şahtior au o "perlă" în club şi vor să profite la maximum. Prestaţiile lui Mykhaylo Mudryk au atras atenţia cluburilor mari din Europa, dar preţul setat de "Mineri" poate fi de speriat. Presa internaţională a aflat intenţiile lui Şahtior în privinţa lui Mudryk.

100 de milioane €, "preţ imposibil" pentru "noul Neymar" din fotbalul mondial

Potrivit site-ului fichajes.net, Şahtior i-a setat un "preţ imposibil" lui Mykhaylo Mudryk, vedeta din echipă şi viitorul fotbalului din Ucraina. Jucătorul e comparat deja cu Neymar, după ce a impresionat prin prestaţiile sale de la echipa de club.

De aceea, sursa citată scrie că Şahtior s-a hotărât asupra preţului de transfer: 100 de milioane de euro pentru orice club îl doreşte pe Mykhaylo Mudryk. Arsenal e cel mai interesat club de transferul lui Mudryk, Mikel Arteta fiind un fan al tânărului fotbalist.

Mykhaylo Mudryk a jucat 24 de meciuri în toate competiţiile sezonului cu Şahtior, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat opt pase de gol.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mykhaylo Mudryk în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mykhaylo mudryktransferpretsahtior donetk 

viewscnt
Articole similare