Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"15 milioane €, mâine!". Echipa de tradiţie din Superligă, înapoi în top!? Vestea primită: "Domne, dacă te ocupi..."

"15 milioane €, mâine!". Echipa de tradiţie din Superligă, înapoi în top!? Vestea primită: "Domne, dacă te ocupi..."
Comentarii

Cristi Borcea (53 de ani) este nostalgic în ceea ce priveşte Dinamo, echipă pe care a condus-o la începutul anilor 2000 şi care, în prezent, nu se ridică la înâlţimea trecului glorios. Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că are oameni interesaţi să bage bani la Dinamo, dar doar într-o echipă din care să facă şi el parte.

Borcea speră ca Dinamo să revină în top, dar nu pare tentat să mai ocupe o funcţie de conducere la echipa "alb-roşie", deşi ar putea veni cu "prieteni dinamovişti" care să asigure un buget important pentru echipa care în prezent are dificultăţi financiare.

Dinamo, buget de 15 milioane de euro!? Cristi Borcea: "Am prieteni dinamovişti"

După ce a promovat înapoi în Superligă la un an de când a retrogradat pentru prima dată în istorie, Dinamo speră să scape de insolvenţă, iar revenirea în top este doar un vis momentan. Cristi Borcea spune, însă, că are prieteni dinamovişti dispuşi să investească 15 milioane de euro în echipă.

Totul cu condiţia ca şi Borcea să revină în Ştefan cel Mare, lucru care pare destul de departe de realizare. "Când mă uit pe perete, aici unde am biroul, mereu văd stadionul şi momentele de bucurie pe care le-am trăit. Sunt situaţii în care mi-e dor, îmi dau şi lacrimile.

Prieteni de-ai mei care sunt dinamovişti, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘domnule, dacă te ocupi, buget de 15 milioane, mâine’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.

Eu am zis: 'Luaţi, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea'", a spus Cristi Borcea, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: dinamocristi borceabanistefan cel maresuperliga 

viewscnt
Articole similare