Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

200 de milioane de euro pentru Mbappe! Veste uriaşă pentru noul star al fotbalului mondial

200 de milioane de euro pentru Mbappe! Veste uriaşă pentru noul star al fotbalului mondial
Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, este începând din această săptămâna cel mai bine cotat fotbalist al planetei.

Cota atacantului de doar 20 de ani a luat-o "razna", pur şi simplu. Potrivit Transfermarkt.de, Kylian Mbappe a ajuns să valoreze 200 de milioane de euro şi este lider autoritar în topul celor mai bine cotaţi fotbalişti din lume, în urma ultimei actualizări pe celebrul site german.

În această săptămână, cota francezului a crescut de la 180 de milioane de euro la 200 de milioane de euro, iar Mbappe i-a lăsat în urmă pe colegul său Neymar şi pe atacantul Barcelonei, Leo Messi, cu care era la egalitate. De altfel, Messi se află în plin regres. Cu toate că impresionează meci de meci, starul argentinian, care va împlini 32 de ani vara viitoare, este tras în jos de vârstă şi a ajuns să valoreze 160 de milioane de euro. În schimb, Neymar este cotat tot la 180 de milioane de euro.

În top 10 cei mai bine cotaţi fotbalişti din lume se mai regăsesc Mohamed Salah, Harry Kane, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, cu toţii evaluaţi la 150 de milioane de euro, precum şi Philippe Coutinho şi Raheem Sterling, care valorează 140, respectiv 120 de milioane de euro. Cristiano Ronaldo, cotat la 100 de milioane de euro, se află pe poziţia a 12-a, la egalitate cu alţi patru fotbalişti: N'Golo Kante, Dele Alli, Leroy Sane şi Mauro Icardi.

Kylian Mbappe este considerat urmaşul lui Leo Messi şi al lui Cristiano Ronaldo, care au dominat autoritar fotbalul mondial vreme de zece ani, câştigând câte cinci Baloane de Aur. La doar 20 de ani, atacantul transferat de PSG de la Monaco în vara anului 2017 are deja 63 de goluri şi 41 de pase decisive pentru cele două echipe din Ligue 1 şi este campion mondial cu naţionala Franţei.

Afla mai multe despre: mbappecotacel mai valoros 

viewscnt
Articole similare