Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

208 R2 Cup Romania ajunge pentru prima dată pe Transrarău

208 R2 Cup Romania ajunge pentru prima dată pe Transrarăugalerie foto

Sporturi cu motor

Comentarii

După o perioadă de pauză, 208 R2 Cup revine în prim plan cu o nouă etapă programată în acest weekend. Cupa monomarcă îşi desfăşoară a treia cursă a sezonului 2022 pe drumurile de asfalt din nordul ţării, acolo unde are loc Raliul Bucovinei. Programat în perioada 17-18 iunie, evenimentul va purta echipajele pe 11 probe speciale, printre care şi celebrul Transrarău.

Raliul Bucovinei debutează joi seară cu startul festiv din Câmpulung Moldovenesc, gazda competiţiei, ca mai apoi vineri dimineaţă să fie programate testele oficiale, ultima şansă a sportivilor de a face reglaje la maşinile de concurs. Tot vineri vor fi parcurse patru probe speciale: trei treceri pe o secţiune de 9 kilometri din TransRarău, dar şi o probă spectacol în oraşul gazdă. Sâmbătă, echipajele vor concura pe şapte speciale între Sadova, Moldoviţa şi Suceviţa, urmând ca evenimentul să fie încheiat de festivitatea de premiere de sâmbătă seara. 

6 echipaje sunt gata să lupte pentru prima poziţie din 208 R2 Cup la Raliul Bucovinei, piloţii şi copiloţii fiind hotărâţi să ofere un spectacol pe cinste fanilor care sunt aşteptaţi în număr mare pe marginea probelor:

  • Cristi Sugar/Vlad Colceriu
  • Csongor Szabo/Marcus Andreoiu
  • Claudiu Albuţ/Radu Ursu
  • Rareş Tomiţă/Levente Csegzy
  • Bogdan Gheorghiu/Andrei Brezoszki
  • Mihnea Hanea/Adrian Pavel

Cristi Sugar şi Vlad Colceriu au obţinut maxim de puncte la primele două etape 208 R2 Cup din 2022, fiind liderii clasamentului provizoriu al cupei monomarcă. Cu două podiumuri, Csongor Szabo şi Marcus Andreoiu se află pe locul secund înaintea Raliului Bucovinei, în timp ce ocupantul ultimei trepte a podiumului, echipajul Radu Necula & Adrian Temeş, va fi absent în acest weekend. Astfel, duelul pentru victorie este unul deschis în acest weekend, toate cele şase echipaje urmând a fi implicate în lupta pentru un loc fruntaş.

Cupa monomarcă va avea parte de două noutăţi la Raliul Bucovinei, prima fiind o schimbare de echipaj: Bogdan Gheorghiu va concura alături de Andrei Brezoszki. În plus, un nou echipaj se alătură familiei 208 R2 Cup: Mihnea Hanea şi Adrian Pavel îşi fac debutul pe un model 208 R2, după ce au dovedit sezonul trecut că au parte de viteza şi consistenţa care să le aducă rezultate foarte bune.

La fel ca la etapele anterioare, echipajele de pe podiumul 208 R2 Cup vor avea parte de premii substanţiale oferite de partenerul principal Termo Life:

Locul 1 – 2000 EURO
Locul 2 – 1000 EURO
Locul 3 – 500 EURO

“După o scurtă pauză competiţională, revenim la start cu lupta din 208 R2 Cup, odată cu cea de-a doua ediţie a Raliului Bucovinei. Ne bucurăm că ni se alătură cel puţin pentru această cursă şi echipajul Mihnea Hanea / Adrian Pavel. Sunt sigur că cei doi vor fi plăcut surprinşi de modelul 208 R2 şi vor face tot posibilul să fie la start şi în următoarele etape. Deşi vor fi doar 6 echipaje la start în această cursă, vom avea parte cu siguranţă de un duel pe măsura aşteptărilor.” a declarat Iulian Ichim, organizator.

Afla mai multe despre: 208 r2 cup romaniatransrarau 

viewscnt
Articole similare